Verdens bedste job: Leg med babysæler dagen lang

Ane Sørensen

389 uger siden

|

30/01/2017
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu kan du få et job, hvor du skal tælle babysæler og passe søpapegøjer.

Dagens topnyheder

Hvad siger du til at skifte kontorstolen og dine mavesure kolleger ud med et job, hvor du kan sidde på en ø og lege med bløde, hvide babysæler dagen lang?

Hvis det lyder som noget for dig, så har du chancen for et drastisk karriereskift lige nu. 

Det skriver Metro.

Den britiske velgørenhedsorganisation The National Trust leder nemlig efter en medarbejder, som skal holde øje med dyrelivet på de britiske øer Farne Islands.

Blandt arbejdsopgaverne er en årlig tælling af de 200 sælunger, som bliver født i reservatet hvert år, at holde øje med de 37.000 søpapegøje-par, og at engagere sig i øens mange besøgende.

Det kan måske være svært at forestille sig, at der er nogle ulemper ved et job, hvor du er omgivet af sælunger og smukke fugle hele tiden. Men der er faktisk en bagside af medaljen.

- Det er ikke et job for sarte sjæle. Alt vores vand på øen er nødt til at blive bragt med båd - og vi har ikke en vaskemaskine. Du kan ende med at blive isoleret i din hytte under sælernes parringstid, og øens tusindvis af havterner er kendt for at dykke ned på folks hoveder i et forsøg på at forsvare sine unger, siger øboer og ansat hos National Trust Gwen Potter. 

Til gengæld kan du altså se frem til smukke solnedgange, flot natur og masser af dyreliv.

Der er ansøgningsfrist den 7. februar, og du kan søge jobbet lige her