Verdens bedste svigersøn? Da Martins svigermor skulle flytte ind, gik han i gang med at forvandle den gamle garage. Se det vilde resultatet

Nils Würtzenfeld

403 uger siden

|

25/10/2016
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En kreativ familiefar har skabt en fantastisk bolig ud af en gammel garage.

Dagens topnyheder

De færreste mænd vil nok være okay med, at svigermor flyttede ind, men amerikanske Martin Brown er ikke som de fleste mænd. Det skriver Little Things.

For da Martin og hans kone fik deres søn, ønskede hans svigermor at flytte tættere på sin barnebarn.

Derfor gik Martin i gang med et utroligt byggeprojekt. Han inviterede nemlig svigermor til at flytte ind – endda i sit eget hus.

Martin havde nemlig planlagt at forvandle familiens gamle garage til et lille hus, som svigermor kunne have for sig selv.

Foto: Youtube

Garagen var kun 13 kvadratmeter, men den kreative familiefar havde en plan, og da først han fik tømt det gamle træ-hus for alt indvendigt, gik han i gang med forvandlingen, der havde taget ham et helt år at planlægge.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Den gamle garage var oprindeligt bygget i 1922, og udover dens ydre, var det eneste, der blev bevaret af bygningen det gamle rustikke betongulv. Ellers blev det lille hus sat i stand fra gulv til loft med nye materialer, nyt køkken, fine møbler og en overetage, hvor Martins svigermor kunne sove.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Selve renovationen af garagen tog et halvt år at færdiggøre, men da det hele endelig stod færdigt, kunne man heller ikke se, at det fortryllende lille hus engang havde været en garage for familiens bil.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Garagedøren blev udskiftet med et flot glasparti, og husets brædder var ikke længere hvide, men malet i en opsigtsvækkende og flot lilla kulør.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Foto: Yutube

Man kan hun tage hatten af for Martin Brown og hans forvandling af den gamle garage og mon ikke, at svigermor er ligeså begejstret for resultatet, som hun er for sin dygtige svigersøn?