Victoria Beckham vækker vrede: Sure fans opdager 'snyd' i makeup-video

Modeikon og tidligere Spice Girl Victoria Beckham bliver kritiseret for en video, hvor hun står og lægger makeup på iført sin morgenkåbe.

Videoen har titlen ‘Victoria Beckhams Five-Minute-Face’ og er lavet for Vogue, for at promovere Beckhams nye makeup-linie for Estee Lauder.

Det skriver britiske The Sun.

Læs mere: Victoria Beckham vækker vrede: Her er billedet, hvor hun kysser datteren på munden

Men mange har bemærket, at det ikke virker som om, at Victoria Beckham har lagt sin makeup på fem minutter. Det kunne nemlig godt se ud til, at hun allerede har en del makeup på, før hun begynder at sminke sig.

 

Thank u @VogueMagazine! Excited to share my tips and secrets with you ladies! My first make up collection lands in stores next month x vb #VBxEsteeLauder #VBDoverSt #VBHongKong victoriabeckham.com @esteelauder

En video slået op af Victoria Beckham (@victoriabeckham) den

15. Aug 2016 kl. 6:11 PDT

Det er stjernens fans ikke helt tilfredse med:

- Øhm.. hun havde allerede fuld makeup på fra starten. Hun er smuk, jeg elsker hendes look, men please vær ærlig, så kvinder ikke tror, det faktisk kun tager fem minutter at komme til at se sådan ud, er der en der skriver om videoen.

Læs mere: Victoria Beckham får hjerter til at smelte med dette billede af sin ægtemand

- Det her er absurd. Hun har masser af makeup på, før hun overhovedet starter. Og øjenskyggen ser ujævn ud, synes jeg, skriver en anden.

Beckhams nye makeup-linie bliver lanceret i forbindelse med et modeshow i New York den 11. september. Den er inspireret af hendes fire yndlingsbyer - London, Paris, New York og Los Angeles.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip