Video af lille dreng der drukner iført badering, viser at du aldrig må tage øjnene fra børn i poolen

Så hurtigt kan det galt, hvis man er opmærksom - Foto: Liveleak

Derfor må du aldrig slippe børnene af syne - se videoen.

Det kan være fristende at slappe af i liggestolen og nyde solens stråler med lukkede øjne, mens ungerne svømmer rundt godt beskyttet af sikkerhedsudstyr og måske ligefrem har andre mennesker omkring dem.

Men det gælder om at holde både øjne og ører åbne, for hverken badevinger eller badering er nogen garanti for børnenes sikkerhed. 

På en video vist på onlinemediet popsugar.com , ser man en håndfuld børn plaske rundt i en offentlig swimmingpool. Pludselig får en ganske lille dreng, som sidder i en badering, konstrueret til at holde ham oppe, ganske tydeligt overbalance.

I nogle skrækindjagende sekunder kan man se, hvordan han ligger foroverbøjet med hovedet under vandoverfladen og tydeligvis ikke har kræfter til selv at komme op igen. 

(Artiklen forsætter under videoen)

Heldigvis opdager en lidt ældre pige, hvor galt, det står til og skynder sig at få vippet drengen op. 

Det er ikke kun store, meterdybe pools, der kan udgøre en fare for familiens mindste. Selv vand i mindre mængder kan være farligt for børn, der også kan snuble og lande forkert med ansigtet ned af i et oppusteligt soppebassin eller den lille andedam bagest i haven. 

Vil du sikre sådan en lille dam eller en vandtønde, kan man lægge et metalnet sat i en træramme henover overfladen, mens der til swimmingpool også findes forskellige typer sikkerhedsforanstaltninger.

 

 

 

Dagens Gossip