Videoen tager hele internettet med storm: 13-årigs fortolkning af 'I Will Always Love You' bringer dommerne til tårer

21/09/2023 11:06

Emil Martesen

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Videoen florerer i skrivende stund på de sociale medier.

Mest læste i dag

I den tyske udgave af "The Voice Kids" er det langt fra kun børn, der synger børnesange.

Showet holder en imponerende høj standard, og blandt de mest bemærkelsesværdige optrædener finder vi den 13-årige Laura Kamhuber.

Og selvom videoen er flere år gammel, har den for nyligt fået fornyet viral opmærksomhed og er bestemt et gensyn værd.

Laura formåede at efterlade dommerne i tårer med sin fortolkning af Whitney Houstons klassiker 'I Will Always Love You'.

Luk øjnene, mens du lytter, og du vil finde det svært at tro, at en så moden stemme tilhører en 13-årig. Lauras præstation chokerede ikke kun dommerne, men satte også en ny standard for ungt talent i showet.

Du kan se videoen i bunden af artiklen.

Hendes optræden har tilføjet en ekstra dimension til hendes allerede ekstraordinære præstation, idet hendes version af 'I Will Always Love You' er blevet den mest sete video blandt alle deltagere, der er blevet uploadet fra "The Voice Kids" i Tyskland på YouTube.

Og det var skam også kun et spørgsmål om sekunder, før dommerne blev efterladt i tårer, der understreger den emotionelle indvirkning, som Lauras præstation havde på både dommerne og publikum.

Så hvis du er i humør til at blive blæst væk af et ungt talent, der formår at bringe en ny dybde til en elsket klassiker, så er denne video bestemt værd at se eller gense.

Du kan se videoen herunder: