Chokerende video af faren der har sine 5 børn i snor tager hele internettet med storm: Folk taber kæben når de hører hvorfor han gør det

Skrevet af Emil Martesen

38 uger siden

|

21/08/2023
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Folk taber kæben, når de hører hvorfor han gør det.

Dagens topnyheder

I en tid, hvor forældreskab konstant er under lup, har et par fra Kentucky fundet en unik måde at håndtere deres fem 5-årige børn på.

Jordan og Brianna Driskell, forældre til femlinger Zoey, Dakota, Hollyn, Asher og Gavin, har delt en video, hvor børnene går i snor, hvilket har skabt en del debat på internettet.

Mens nogle kritikere mener, at børnene er for gamle til at blive behandlet "som hunde", forsvarede andre forældrene og roste dem for at finde en sikker måde at håndtere deres børns nysgerrighed på.

Jordan selv lagde ikke skjul på, at snoren giver ham og hans kone ro i sindet, når de er ude med børnene, og at børnene faktisk 'elsker det'.

Han lagde heller ikke fingre imellem, da han til Today satte ord på kritikken:

"Børn er meget nysgerrige, de løber væk for at udforske. For at give ro i sindet bruger vi en snor. På den måde kan vi forlade huset uden stress og lave sjove ting sammen".

Han benytter samtidig lejligheden til at fortælle hvordan de tidligere havde en seks-personers barnevogn, men hvordan det ikke fungerede.

Deborah Gilboa, en ekspert i forældreskab og ungdomsudvikling, mener også, at kritikken er for hård. Hun ser snorløsningen som en innovativ metode, især for børn, der kan være impulsive eller ikke altid lytter. Dog påpeger hun, at sådanne metoder bør genovervejes, når børnene når en alder af 8-9 år, da deres hjerner her bør være så udviklede, at den slags metoder ikke bør anvendes.