Vildeste kjole går viralt: Kun hår og bælte

Denne kvinde brugte sit hår som kjole. Foto: Instagram

I dag kan man tillade sig at gå klædt i næsten hvad som helst. Selv ingenting. Det var præcis, hvad der fik en kvinde til at gå viralt på Instagram. Kun iklædt sit hår og et bælte (og et par trusser og en hat), poserer hun lystigt foran kameraet.

Brugere af det sociale medie kan tilsyneladende lide, hvad de ser, for hurtigt bliver videoen spredt. Næsten trekvart million har set videoen og mere end 6.000 har valgt at kommentere på den korte video, der ikke viser andet end en ung, slank kvinde uden tøj på. Hvem kunne dog tro, at en sådan video nogensinde kunne gå viralt.

Selvom kvinden er letpålædt, så er videoen på ingen måder over grænsen. Kvinden er nemlig klædt i sit hår, som er friseret ned over kroppen og samlet med et bredt bælte, så håret fremstår som en kjole.

Du kan se videoen herunder.

Du kan se videoen her...

Netop den detalje vækker begejstring blandt videoens kommentarer. De fleste er fan af det lange hår, men flere antyder også, at kvinden bruger snydeextension for at få det lange hår.

Det er dog kvindens kreativitet, der får flest roser.

Indtil videre er der ingen modehuse, der har kommenteret på hendes opslag i forhold til at købe rettighederne til hendes design.

Læs også

Fie Laursen om operation: 'Ville ønske, jeg aldrig havde gjort det'

Der er mange, der er misundelige over, at kvinden kan svøbe sig i sit lange hår. Det er langt fra alle, der kan få en så imponerende hårpragt.

Har du f.eks. læst om Maria, der mistede sit hår, da hun var 10 år gammel?

 

 

 

 

Dagens Gossip