Ville ikke være den fede brudepige: Frøs sit fedt før venindens bryllup

24-årige Kirsty Shedden var begejstret, da hendes veninde bad hende være brudepige, når hun skulle giftes med sin forlovede. Men Kirsty Sheddens umiddelbare begejstring blev til panik, fordi hun ikke var tilfreds med sin vægt.

Det skriver britiske Mirror.

- Jeg vidste, at alle de andre brudepiger var slanke og smukke, og at jeg ville ligne den fede brudepige. Jeg ville gøre noget ved min vægt, men det virkede for hårdt at lægge mine kostvaner om, tilføjer hun.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Privat

Kirsty Shedden vejede omkring 13 stone (cirka 83 kilo red). Hun havde altid været meget glad for fast food, men var i løbet af de seneste år begyndt at tage mere på.

Kirsty Shedden havde seks måneder til at tabe sig før den store dag. Hun blev motiveret ved tanken om, at venindens polterabend skulle holdes på en strand iført bikini.

Derfor droppede Kirsty Shedden sin takeaway og begyndte at lavere sundere mad selv. Hun begyndte at gå i træningscenteret og gå lange ture i bakket terræn.

Efter to måneder begyndte hun at se resultater. En ven fortalte Kirsty Shedden om en behandling, hvor man blandt andet 'frøs’ sit fedt. Det pågældende område på kroppen blev frosset ned til minus seks grader, hvilket skulle dræbe fedtet under huden.

- Min mor grinede af tanken om at fryse mit fedt, og jeg var så bange for, at hun ville sige, ‘hvad sagde jeg’, når det ikke virkede, siger Kirsty Shedden.

Først var Kirsty Shedden også selv skeptisk omkring konceptet, men hun besluttede sig alligevel for at få det gjort.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Privat

Behandlingen fik Kirsty Shedden til at tabe sig og hun hævder, at var forandringen tydelig. I alt tabte hun sig fire stone (omkring 25 kilo red.). Så da tiden kom til at hoppe i bikinien, var Kirsty Shedden klar:

- Jeg havde bikini på for første gang i hundrede år og elskede at havde de kjoler på, som jeg ikke kunne passe få måneder før, siger Kirsty Shedden.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip