Viralt trick kan fjerne is fra din bilrude på få sekunder

Foto: Shutterstock.com

Er du også træt af at stå hver morgen og skulle skrabe is af din bilrude? Nu er der kommet et ny viralt trick, så kan hjælpe dig med at fjerne frosten på få sekunder, mens du samtidig får varme hænder.

De fleste af os kender det, især den i den her tid, hvor det er så koldt. Man står op om morgenen, man har måske lidt travlt, og det sidste man har brug for er, at man skal kæmpe med at få skrabet is og frost af vinduerne fra ens bil.

Det kan føles som en evighed, når man står med den lille skraber i minusgrader, men heldigvis så er der hjælp at hente, især efter at en video er gået viralt på nettet, hvor en mand fjerner frost fra sin bilrude, og det hele gøres på ganske få sekunder.

Det eneste det kræver er, at du har en plasticpose og en vandhane, der kan levere en smule varmt vandt.

En bruger på Facebook lagde en video op, hvor han kommer ud til sin bil, der har frost på ruderne. Han har medbragt en plasticpose, hvor han har hældt varmt vand i. Det han så gør er, at han bare stille og roligt kører posen op og ned på ruden, og så fjerner alt frost sig med det samme.

Det har overrasket mange mennesker, hvor simpelt det er, og videoen er blevet set mere end en million gange, og den har fået mere end 24.000 delinger fra folk, der formentlig er godt trætte af at fryse deres fingre om morgenen.

Fjerner frost og varmer dine hænder

Manden bag videoen hedder Daniel Harris, og han fortæller, at det ikke blot fungerer perfekt til at fjerne frost, men også til at holde hænderne varme i de kolde temperaturer.

”Varmt vand i en plasticpose og så har du pludselig en fantastiske isskraber og en håndvarmer. Det virker godt og hurtigt,” fortæller han opslaget.

Man bør dog passe på med at efterligne tricket, hvis man har i sinde at putte for varmt vand på. Det kan nemlig gå ind og ødelægge ruden, så den flækker. Derfor har Daniel Harris også skrevet en lille advarsel i forbindelse med videoen.

”Jeg bruger varmt vand fra vandhanen, så jeg kan holde sikkert fast i posen og samtidig sænke risikoen for at ødelægge ruden,” skriver han i opslaget.

Hvis du selv er træt af den traditionelle isskraber og gerne vil afprøve tricket, så skal du blot fylde en plasticpose med varmt vand fra vandhanen, og derefter kører du posen langs din bilrude. Ganske hurtigt skulle frosten være væk, og du vil være klar til at drøne af sted med varme hænder.

Læs også

4 grunde til, at du altid er træt

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip