Vrede demonstranter raser mod homoseksuelle, men så gør 12-årige dreng noget helt utroligt

Foto: Manuel Rodriguez/Twittter

Billedet af en kun 12-årig dreng går i øjeblikket verden rundt, efter han tog en modig beslutning under en demonstration imod homoseksuelle ægteskaber.

Nogle gange kan et billede sige mere end 1000 ord.

Sådan forholder det sig i hvert fald med et fantastisk foto, der i denne weekend har spredt sig på nettet.

Hvis der alligevel skal sættes et par ord på billedet, så stammer der fra byen Celaya i Mexico, hvor der i denne weekend var en stor demonstration imod homoseksuelle vielser. Det skriver Metro.

Hele 11.000 vrede personer var mødt op for at rase mod homoseksuelle ægteskaber, men bedst som den marcherende menneskemængde bevægede sig gennem den afspærrede rute, trådte en kun 12-årige dreng ud foran dem med armene ud til siden.

Foto: Manuel Rodriguez/Twitter

Drengen, som senere viste sig at have en homoseksuel onkel, trodsede modigt de mange demonstranter, og stillede sig roligt i vejen for at signalere sin modvilje mod deres demonstration.

Det rørende øjeblik blev fanget af fotografen Manuel Rodriguez, der siden lagde billedet på Twitter.

Siden har fotoet spredt sig overalt på nettet, hvor flere har bemærket, at det sender tankerne hen på et andet billede - nemlig det ikoniske fotografi fra 1989, hvor en ung studerende stillede sig i vejen for en række kinesiske tanks på Den Himmelske Freds Plads i Beijing.

Selvom betydningen på - og baggrunden for - de to fotos ganske vist er noget forskellig, så kan man kun beundre den 12-årige dreng for sit mod og for sit forsøg på at vise, at alle er lige i kærlighedens navn.

 

Dagens Gossip