Zlatan opfylder 10-årig drengs største drøm

10-årige Rocket kunne ikke tro sine øjne, da verdensstjernen stoppede op og snakkede med ham. Foto: Privat.

Den svenske fodboldspiller har et hjerte af guld.

I weekenden da de to engelske storklubber Machester United og Stoke stødte sammen, var der særligt en tilskuer, der fulgte kampen nøje på Old Trafford. Den 10-årige drenge, Rocket Dunn, var mødt op for at se sine idoler spille, skriver den svenske avis Expressen

Rocket Dunn blev født med hjerneskaden cerebral parese og sidder i kørestol og havde længe drømt om at møde stjernespillerne. Derfor tog han efter kampen plads ude foran stadion.

Læs også

Da den svenske verdensstjerne Zlatan Ibrahimovic, der spiller for Manchester United, gik forbi den 10-årige dreng, hans bedstemor og en ven, stoppede han op for at hilse.

- Det var helt utroligt at se Rockets ansigt, da han mødte Zlatan Ibrahimovic, han var helt lykkelig. Han kunne ikke forstå, at Zlatan talte med ham, allerede inden han kom til United, elskede han Zlatan, forklarer en ven af Rocket Dunn ved navn Lorna.

Zlatan spurgte Rocket, om han havde nydt kampen, som endte 1-1, og den glade dreng kvitterede med et stort ja. Men da Rocket spurgte sin helt om det samme, var svaret nej, fordi den svenske fodboldspiller gerne ville have scoret på sine chancer. 

Læs også

I 18 måneder prøvede politiet at fange en tyv: Så stødte tre pensionister ind i ham

Flere af de andre spillere skev deres autograf på den 10-årige drengs sko, men Zlatan var den eneste, der skrev på Rockets Manchester United-trøje. 

- Han elsker Zlatan, siger Lorna. 

Der blev også taget billeder af Rocket sammen med flere af Zlatans holdkammerater. 

.

Dagens Gossip