I 18 måneder prøvede politiet at fange en tyv: Så stødte tre pensionister ind i ham

70-årige Peter Mueller fældede tyven, da han løb forbi. Foto: Raymonds.

Man skal ikke undervurdere folk i 70’erne og 80’erne.

I månedvis rippede en mandlig tyv det ene hjem efter det andet for værdier i et område i Midtengland. Men på højst usædvanlig vis blev der sat en stopper for tyvens hærgen, skriver den britiske avis Metro.

70-årige Peter Mueller, en tysk pensioneret bankdirektør, overraskede en tyv, Stephen Ward, i sin afdøde svigermors hjem i byen Derbyshire tæt ved Manchester. Tyven havde hænderne fyldt med smykker og tog flugten.

Med sig havde Peter Mueller to gode venner, ægteparret Adly Gorrafa på 81-år og Sheila Gorrafa på 78 år. 

- Tyven begynder at løbe med tasken (med smykker red.), og da han kommer forbi os, stoppede vi ham. Jeg tog det ene af hans ben, så han faldt ned, og vi lagde os alle tre oven på ham og holdt hans krop nede. Vi råbte til naboerne, at de skulle ringe til politiet, forklarer Peter Mueller til Metro og tilføjer:

De tre pensionister havde et god tag i tyven, der opgav at komme fri. Foto: Raymonds.

- Da jeg så ham, blev jeg fyldt med adrenalin, og så tog vi ham….Med vores vægt havde han ingen chance for at flygte.

Da politiet kom frem, kunne de anholde Stephen Ward, som ordensmagten havde været på jagt efter i 18 måneder. Stephen Ward har fået en dom på 27 måneders fængsel for de mange indbrud.

Det var en smal for politiet at lægge den efterlyste tyv i håndjern. Foto. Raymonds.

For nylig fik de tre helte-pensionister en pris for deres bemærkelsesværdige tapperhed, og de er blevet døbt ‘de tre musketerer’. 

Politiet er meget imponerede over de tre pensionsters mod og handlekraft. 

- Vi bliver betalt for at gøre vores job, men når denne slags sker, betyder det, at borgerne udsætter sig selv for fare... Uden deres hjælp ville vi ikke fanget denne tyv, lyder det fra politiet.

 

Dagens Gossip