15 aggressive unge mænd omringede politiet: Betjente i undertal måtte lade dem gå

To betjente blev omringet af aggressive og nærgående unge, da de var ved at ordne en anden sag i Haderslev. Til sidst måtte politiet forlade stedet.

Politiet måtte natten til lørdag bakke ud fra en sag i Haderslev, da betjente blev omringet af 10-15 unge.

Betjentene var i gang med at ordne en anden politisag, da de blev omringet. Det skriver JydskeVestkysten

- Vi har haft en del problemer med en gruppe unge mennesker i byen. Jeg vil jo helst ikke sige, at det er en bande, men det er i hvert fald en gruppe unge mænd, der gerne vil manifestere sig, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Anders Hansen.

Der har været lignende problemer de seneste fire til seks weekender. Natten til lørdag var der flere episoder med unge mænd.

Omkring klokken 1 gav betjentene bøder til to 19-årige, som tissede på gaden. Knap en halv time senere blev politiet kontaktet af to unge, som sagde, at de var blevet overfaldet af en gruppe mænd på Stormklokken ud for den irske pub.

Læs også

Strip-show til svendegilde i Østjylland endte med udrykning: Ung mand fik voldsom lapdance

Med det var de unge dog åbenbart ikke færdige. En time senere blev nogle personer overfaldet af 10-12 unge mænd, mens de var ved at praje en taxa. Senere på natten blev der smidt flere store kanonslag i byen, og hele aftenen kulminerede omkring klokken 4, da en gruppe på 10-15 unge omringede to betjente.

Ifølge vagtchefen blev de unge aggressive og nærgående. Den ene blev sigtet for fornærmelig tiltale mod en patient. Herefter valgte betjentene at forlade stedet.

De unge mænd fik lov at gå videre.

- De andre patruljer var optaget andre steder, så vi kunne ikke sende forstærkning, og ti mod to - så bliver det svært, siger vagtchef Anders Hansen.

Læs også

Ifølge vagtchefen består gruppen af både mænd af anden etnisk herkomst end dansk og etniske danskere.

 

 

Dagens Gossip