17-årig stukket af fra politiet: Var varetægtsfængslet for brandstiftelse

Ane Sørensen

389 uger siden

|

26/01/2017
112
Politiet leder efter en ung mand, som er stukket af fra en lukket institution.

Dagens topnyheder

Midt- og Vestsjællands Politi leder efter en ung mand, som er varetægtsfængslet i forbindelse med forsætlig brandstiftelse på Møllehusene i Roskilde den 18. januar 2017.

Det oplyser de i en pressemeddelelse.

17-årige M.O.S. er stukket af fra en lukket institution for unge, hvor han har været fængslet i surrogat, siden han blev varetægtsfængslet ved Retten i Roskilde den 21. januar.

Midt- og Vestsjællands Politi har aftenen og natten igennem ledt efter den unge mand på relevante adresser i Roskilde, hvor de formoder, at han kan gemme sig. 

Men det er endnu ikke lykkedes at finde M.O.S. Derfor beder de nu offentligheden om hjælp. 

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på 114.

OPDATERING KL 09.35 31/1-2017: Midt- og Vestsjællands Politi har anholdt den eftersøgte, der var efterlyst for at være stukket af fra en lukket institution for unge. Her var han varetægtsfængslet i forbindelse med forsætlig brandstiftelse på Møllehusene i Roskilde den 18. januar. Eftersøgte blev anholdt uden dramatik i nærheden af Roskilde Station i forbindelse med politiets søgning efter ham. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse. Dagens.dk har fjernet billedet af den efterlyste.