37-årig håndværker for retten: Truede og voldtog kvinde gentagne gange i lastbil

Manden voldtog kvinden gentagne gange i sin egen lastbil. Foto: Shutterstock

En 37-årig mand er anklaget for i alt 11 voldelige og gruopvækkende voldtægter.

'Jo mere modstand du gør, jo mere ondt gør det'.

Sådan lød det i marts sidste år, da en 34-årig kvinde blev voldtaget gentagne gange i en 37-årig mands lastbil. 

Gerningsmanden er angiveligt en 37-årig håndværker fra Næstved, der i næste uge skal for retten i Næstved, hvor han er tiltalt for i alt 11 voldtægter af særlig grov karakter, skriver Ekstra Bladet.

Anklagemyndigheden vil have håndværkeren dømt efter en ekstra hård paragraf, der kan udløse helt op til 12 års fængsel, hvis manden under den særligt farlige karakter kendes skyldig i voldtægterne af kvinden.

Læs også

Mand delte ‘pinlig’ video af sin kæreste på bar: Nu hyldes hun af kvinder over hele verden

Offeret er den 37-årige mands tidligere kæreste, som manden opsøgte og gentagne gange begik vold og voldtægt imod, indtil offeret gik til politiet. Her blev manden anholdt i starten af september sidste år, hvor han har siddet varetægtsfængslet frem til nu.

Ifølge anklageskiftet truede håndværkeren både kvinden og overfaldte hende og hendes søn, og voldtægterne foregik på en adresse i Næstved samt den 37-åriges lastbil. På adressen overfaldte manden kvinden med vold og bandt hende fast til sengen, hvorefter han kørte en skarp køkkenkniv mellem hendes ben og truede hende. 

Men voldtægterne foregik også i mandens lastbil. 

Under en køretur fra Jylland til Sjælland smurte manden en burger i ansigtet på kvinden, hvorefter han parkerede i motorvejens nødspor og voldtog hende.

Her blev kvinden voldtaget gentagne gange i lastbilens køje, selvom hun forsøgte at stikke af, og det er blot et af mange grove tilfælde, hvor manden skulle have mishandlet og voldtaget kvinden.

Læs også

Læge advarer mod livsfarlig ‘leg’: Sådan må du aldrig onanere

Ved flere lejligheder sparkede og slå gerningsmanden kvinden eller piskede hende med en ledning, inden at han bandt hende fast til sengen eller inventar i kælderen, oftest med det formål at voldtage hende efterfølgende.

I alt er den 37-årige mand anklager for 24 punkter af grov vold, frihedsberøvelser, voldtægter og trusler. Han nægter sig skyldig i alle anklagepunkter.

I den kommende uge skal sagen for retten i Næstved, hvor sagen efter planen skal stå i seks dage, inden der afsiges dom.

36-årig mand blev forvist til sofaen efter vildt skænderi med konen: Da hun stod op næste morgen, blev hun rædselsslagen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip