Buschauffør i vanvittigt overfald: Bad passagerer dæmpe sig

En buschauffør i København blev søndag morgen udsat for et groft overfald. Politiet har anholdt en 38-årig mand.

Søndag morgen omkring klokken syv udspillede der sig en dramatisk episode i en bybus ud for Amager Boulevard 70 i den centrale København.

Her blev en buschauffør nemlig udsat for et voldeligt overfald, da han bad to passagerer om at dæmpe sig. Det skriver Ritzau.

Episoden fandt sted, da to mænd steg på bussen ved Københavns Hovedbanegård. Det fortæller central efterforskningsleder ved Københavns Politi, Kenneth Jensen.

Læs også

Ren Olsen-banden: Fire unge mænd stjal pengeskab fra campingplads - så klappede fælden

- Der sker det, at to personer stiger på bussen på Københavns Hovedbanegård i retning mod Amager. De er lidt højrøstede, og på et tidspunkt siger chaufføren over højttaleranlægget, at de skal dæmpe sig, forklarer efterforskningslederen.

Beskeden fra chaufføren faldt dog ikke i god jord hos den ene af de to mænd, der straks blev meget ophidset.

- Det får så den ene mand til at gå op til chaufføren og tildele ham knytnæveslag i ansigtet, fortæller Kenneth Jensen.

Læs også

Mand på motocross amok på bilist: Ødelagde sidespejl og spyttede hans mor i ansigtet

Bussen blev herefter stoppet, og politiet ankom kort tid efter. Her blev en 38-årig mand anholdt og sigtet for vold mod en person i offentlig tjeneste.

Det vides endnu ikke, hvordan den 38-årige mand forholder sig til sigtelsen, da han ikke har ønsket at udtale sig til Københavns Politi.

Politiet har ikke fundet grundlag for at fremstille manden i grundlovsforhør, og han er derfor blevet løsladt igen.

Læs også

Derfor bør du aldrig klappe en hund på hovedet

Hos busselskabet Movia oplyser kommunikationsdirektør Camilla Struckmann, at buschaufføren på trods af omstændighederne er ved godt mod. Hun understreger dog, at der er tale om en meget alvorlig hændelse.

- Det er jo forfærdeligt og uacceptabelt, når sådan noget sker. Nu skal han bare komme sig, forklarer hun.

I løbet af søndagen blev episoden ellers overdramatiseret voldsomt, da en canadisk journalist ved navn André Picard fra avisen The Globe and Mail søndag eftermiddag berettede om episoden på sin Twitter-profil.

Han havde tilsyneladende være ombord på bussen og beskrev blandt andet, hvordan manden havde stukket buschaufføren med en kniv. André Picard fik dog hurtigt korrigerede sig selv og understregede, at der alligevel ikke var tale om et overfald med kniv.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip