Peter Madsens flirt fra fængslet støttede ham i retten: ‘Dejligt at se ham igen’

​Onsdag startede ankesagen mod den drabsdømte Peter Madsen i Østre Landsret. Her fik han støtte af den tidligere fængselsbetjent, han mødte i Vestre Fængsel.

Da Peter Madsen onsdag formiddag kunne tage plads i Østre Landsret i forbinelse med sin længe ventede ankesag, var det med moralsk opbakning fra tilhørerbænken.

Her sad nemlig den kvindelige fængselsbetjent, som Peter Madsen udviklede et hemmeligt forhold til, mens han sad i Vestre Fængsel. Det skriver Ekstra Bladet.

Den 47-årige opfinder og ubådsbygger blev omkring 1. juni flyttet fra sin midlertidige celle i Vestre Fængsel i København til det splinternye superfængsel Storstrøm Fængsel i Nørre Alslev på Falster.

Læs også

Nu starter ankesagen: Tynd og påvirket Peter Madsen ankommet til retten

Inden sin overførsel nåede Kim Walls drabsmand dog at udvikle et upassende og hemmeligt forhold til en kvindelig fængselsbetjent i Vestre Fængsel.

Det er uklart, præcis hvilket forhold fængselsbetjenten, der er i 40’erne og mor til to drenge, har haft til ubådskaptajnen, men kort før Madsens overflytning, valgte hun at sige sit job op, da hun ikke vil stoppe sin kontakt til Kim Walls morder.

Hun fortalte dog ikke ledelsen i Vestre Fængsel om baggrunden for sin opsigelse, så hun kunne arbejde videre i fængslet i sin opsigelsesperiode.

Læs også

LIGE NU: Peter Madsen har flyttet fængsel

Forholdet blev dog opdaget, da kolleger i Storstrøm Fængsel opdagede en omfattende brevveksling mellem kvinden og den drabsdømte Madsen, og det resulterede i, at hun blev fritstillet med øjeblikkelig virkning i juli.

Onsdag var den tidligere fængselsbetjent så på plads på tilhørerbænken i Østre Landsret, hvor hun var én af Peter Madsens tre pårørende - alle kvinder.

Ifølge Ekstra Bladet sad kvinden med det korte og lyse hår i retten og havde øjnene rettet mod Peter Madsen, og ifølge avisen udvekslede de to lange og intense blikke.

Læs også

Peter Madsen flytter ind i ‘luksus’-fængsel

I en af pauserne valgte kvinden at sætte ord på gensynet med ‘Raket-Madsen'.

- Det var selvfølgelig dejligt at se ham efter over fire måneder, forklarede hun kortfattet til Ekstra Bladet.

Hun har dog tidligere fortalt til avisen, at hun ‘drømmer om at flytte et sted hen sammen med Peter Madsen, hvor han kan bygge raketter’.

Læs også

Mand gik over for rødt for øjnene af politiet: Nu er han sendt ud af landet

I dag er Peter Madsen igen blevet flyttet - denne gang til Herstedvester Fængsel i Albertslund, og her har den tidligere fængselsbetjent ikke fået lov at besøge ham.

Peter Madsen blev i byretten tiltalt for seks forhold. Det alvorligste handlede om drab på den svenske journalist under sejladsen 10. og 11. august på Øresund og i Køge Bugt.

Desuden blev han tiltalt for særlig farlig seksuel mishandling af den 30-årige svensker og for efterfølgende usømmelig omgang med lig ved efter dødens indtræden at have parteret hende og smidt ligdelene overbord.

Der ventes dom i ankesagen 14. september.

Læs også

Fødselsdagssang - Her finder du tekst og melodi til den klassiske fødselsdagssang ‘I dag er det Oles fødselsdag’. Der findes flere populære fødselsdagssange, men denne bliver sunget mest. Teksten til sangen er lige til printe ud.

Intervention foregår på mange områder. Ofte handler det om at få en person, der er på vej ud på et skråplan, på ret køl igen. Det kan både være familiemedlemmer og offentlige instanser, der intervenerer, og oftest i samarbejde.

Klumme - En klumme er en journalistisk disciplin, men ikke nødvendigvis en journalistisk tekst. Den er et tilbagevendende indslag oftest skrevet af den samme forfatter eller journalist.

 

Dagens Gossip