Efterlysning: Hjælp med at finde vidner til groft overfald

Politiet har brug for hjælp til at finde de tre vidner, der var i kontakt med overfaldsmanden, som gik til angreb på en 65-årig kvinde i januar. Politiet er på bar bund, og håber, at du kan hjælpe dem videre.

Tilbage i januar blev en 65-årige kvinde fra Birkerød udsat for et alvorligt overfald, hvor hun blandt andet blev skubbet og slog hovedet mod jorden. Politiet har endnu ikke haft held med at opsnuse gerningsmanden, og de har derfor brug for hjælp fra befolkningen til at finde overfaldsmanden.

Den 65-årige kvinde var ude på hendes sædvanlige morgentur, som fandt sted mellem 04:45 og 05:00 den 3. januar. En mand rev pludselig fat i kraven på hendes jakke, så hun efterfølgende faldt og slog hovedet i jorden. Manden pressede hende efterfølgende op ad en væg, hvor han både sparkede og slog hende flere gange.

Det vides ikke, hvorfor den 65-årige kvinde skulle være mål for overfaldet, og det er begrænset med, de oplysninger som politiet har om gerningsmanden.

Leder efter vidner der var i kontakt med manden

Kvinden var dog ikke mutters alene, da overfaldet fandt sted. Der var nemlig tre vidner, som ifølge kvinden havde kortvarigt kontakt med overfaldsmanden, og det er især dem, som politiet gerne vil have fat på, da de måske kan hjælpe politiet yderligere på vej.

Den 65-årige kvinde har beskrevet de tre vidner som værende mænd i 40-års alderen, og hvis man passer på den beskrivelse, og opholdte sig i området af Birkerød, hvor overfaldet fandt sted, så må man meget gerne kontakte Nordsjællands Politi på telefonnummer 114.

Skulle du have kendskab til sagen, de tre vidner eller måske sågar overfaldsmanden, så vil politiet naturligvis også meget gerne høre fra dig.

Overfaldet fandt altså sted i Birkerød den 3. januar 2019 i tidsrummet 04:45 til 05:00.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip