Fuldstændig håbløst: Bilist stoppet 3 gange på 5 minutter – Det blev dyrt

Politiet stoppede den samme samme 22-årige bilist hele tre gange indenfor fem minutter. Den sidste af gangene var det med 200 kilometer i timen, og det blev dyrt.

Det er sket for mange, at de er blevet stoppet af politiet. Enten fordi de har begået en lovovertrædelse eller fordi politiet laver et rutinetjek. Det er dog yderst sjældent, at man bliver stoppet to gange, for slet ikke at tale om tre gange indenfor ganske få minutter.

Det var dog tilfældet for en ung 22-årig bilist, der kan se frem til at skulle af med et klækkeligt beløb grundet sine overtrædelser.

I første omgang blev den 22-årige stoppet af en civilbetjent, der fulgte efter ham, da han kørte med 75 kilometer i timen i en zone, hvor man kun må køre 50. Den første bøde var dog ikke nok til at stoppe bilisten, der ufortrødent forsatte med at køre for hurtigt.

Blot to minutter efter blev han stoppet af en ny civilbetjent, da han kørte med 108 kilometer i timen i en zone, hvor man må køre 60.

Farvel til kørekortet

En ny stor bøde landede derfor hos den 22-årige bilist, og her skulle man tro, at han havde lært af sine to fejltrin.

Det havde han dog ikke, han valgte i stedet at sætte farten yderligere op, da han to minutter senere blev stoppet med hele 200 kilometer i timen. Politiet satte derfor igen efter den unge bilist, og de udstedte ham aftenens tredje og sidste bøde.

Beløbet endte sammenlagt på 18.000 kroner, og samtidig skal den unge bilist til at benytte sig af den offentlige transport, da han også fik en frakendelse af kørekortet.

Læs også

DMI udsender kategori 1 advarsel – Voldsomt vejr

 

 

Dagens Gossip