Fynsk cykeltyv brugte boltsaks som våben: Det skulle han aldrig have gjort

Nils Würtzenfeld

401 uger siden

|

31/10/2016
112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En cykeltyv er nu varetægtsfængslet, efter han slog ud efter en tilfældig mand med en boltsaks.

Dagens topnyheder

En 36-årige rumæner forsøgte lørdag aften at stjæle en cykel på Thorsgade i Odense, da han blev afbrudt midt i sin kriminelle handling. Det skriver Fyens.dk

En fremmed mand blandede sig pludselig i tyveriet ved at forhindre, at den 36-årige kunne stikke af med cyklen. Det gjorde den rumænske cykeltyv så arrig, at han slog ud efter den fremmed mand med en boltsaks.

Det skulle han imidlertid aldrig have gjort, for den fremmede viste sig at være en civilklædt betjent, der ikke var på arbejde.
Den civile betjent havde overværet hele tyveriforsøget, og da boltsaksen kom farende mod ham, lykkes det ham at undveg, hvorefter han måtte pacificere cykeltyven. 

Den 36-årige mand blev efterfølgende anholdt, og søndag kom han i grundlovsforhøret ved Retten i Svendborg. Han er nu blevet varetægtsfængslet i fire uger og er sigtet for forsøg på tyveri og grov vold.

Det fortæller vagtchef hos Fyns Politi Hans Frederiksen til Fyens.dk.

Den 36-årige mand, der ikke har adresse i Danmark, er sigtet for forsøg på tyveri og grov vold, efter han lørdag aften blev anholdt omkring klokken 23. På dette tidspunkt var han i færd med at stjæle en cykel på Thorsgade i Odense, da han blev afbrudt af en civilklædt betjent, der ikke var på arbejde.