Kvinde fik en sms fra sin kæreste - så stak hun ham ihjel med en kniv

Foto: Nottinghamshire Police

Da hun læste hans besked, så hun pludselig rødt.

Britiske Ellishia Allen stak sidste sommer sin kæreste Karl Bloxham ihjel med en kniv, efter han havde slået op med hende over en sms-besked med følgende tekst:

- Det er slut.

Det skriver Mirror.

39-årige Karl Bloxham, som var far til to, sendte den skæbnesvangre besked, lige før han tog ud for at få en drink med sine kolleger den 29. juli sidste år. Da han kom hjem til parrets fælles lejlighed, blev han angrebet af den 29-årige kvinde, der tidligere har arbejdet som glamour-model.

Læs også

Hun sad i haven optaget af sin mobil: Da hun kiggede op, blev hun fuldstændig rædselsslagen

En nabo skulle have hørt høje lyde fra lejligheden: Ellishia Allen der råbte, døre der smækkede og en hund, der gøede. Efterfølgende ringede Ellishia Allen til alarmcentralen og fortalte, at hun havde stukket sin kæreste ned med en 12 centimeter lang kniv.

- Han dør for øjnene af mig. Jeg har lige stukket ham. Han kaldte mig forskellige ting. Han var fuld, lød det fra Ellishia Allen.

- Jeg tog bare en kniv og stak ham i hjertet. Jeg vidste ikke, hvor jeg stak ham, og jeg har stukket ham ihjel, tilføjede hun.

Foto: Nottinghamshire Police

Da politiet nåede frem, fandt de Karl Bloxham liggende på gulvet. Ellishia Allen sad tæt ved hans ansigt. Hun var dækket af blod. Redningsarbejdere forsøgte at redde Karl Bloxhams liv, men han blev erklæret død på hospitalet senere samme aften.

Forholdet mellem Ellishia Allen og Karl Bloxham startede i 2011, men skulle helt fra begyndelsen have været ustabilt og svingende. I retten kom det frem, at Ellishia Allen havde været alkoholiker og havde flere symptomer på en personlighedsforstyrrelse.

Ifølge forsvaret led den unge kvinde spiseforstyrrelser af, og hun var følelsesmæssigt ustabil:

Læs også

Mor sender sin 13-årige datter i supermarkedet for at købe tamponer - går ikke helt som planlagt

- På gerningstidspunktet led hun af en række anerkendte medicinske tilstande. Det er tydeligt, at hun var aldeles ramt af anger over det, hun havde gjort, lød det fra forsvarer Peter Joyce.

Alicia Allen tilstod mordet på sin kæreste og er blevet dømt til fængsel på livstid. 

- Jeg er helt sikker på, at du samlede en kniv op og brugte den, fordi du var vred, fordi Bloxham besluttede sig for at forlade dig, lød det fra dommeren Gregory Dickinson.

 

Dagens Gossip