Hjælp med at finde hundens ejer: Siberian Husky risikerer aflivning

Sydøstjyllands Politi efterlyser ejeren af denne hanhund. Den blev fundet på Søgårdsvej, 7250 Hejnsvig, den 21. august 2019.

Politiet meddeler at det ikke er muligt at imødekomme henvendelser fra borgere, som ønsker at adoptere hunden. Derfor vil den blive aflivet, hvis den ejer ikke findes.

Den fundne hund er af racen Siberian Husky. Den har hvide poter og gråbrun pels. Da den blev fundet havde den et halsbånd på, men intet hundetegn. Chipnummeret et: 208210000565310

Kender du hunden eller dens ejer, så kontakt Sydøstjyllands Politi på tlf. 114.

Hunden kan udleveres til rette ejer ved fremvisning af dokumentation for ejerskabet. Hvis ejeren ikke melder sig inden tre døgn fra dags dato, bliver hunden aflivet eller afhændet til anden side, oplyser politiet.

Herreløse hunde bliver altid bragt til et dyreinternat. På dyreinternatet bliver hunden undersøgt for eventuelle skader samt tjekket for eventuel chip eller tatovering. Hvis ejeren kan identificeres, kontaktes ejeren af dyreinternatet. Som regel vil ejeren blive idømt en bøde for overtrædelse af hundelovens §3, omhandlende omstrejfende hunde. Derudover skal ejeren som hovedregel også betale omkostningerne i forbindelse med afhentningen og opbevaringen af hunden.

Dagens Gossip