Mor advarer mod børnelokker i hvid varevogn: Ville hive min 10-årige søn ind i bilen

Ane Sørensen

390 uger siden

|

24/01/2017
112
Modelfoto: Shutterstock
Modelfoto: Shutterstock
En bekymret mor advarer forældre i lokalområdet, efter en mand antastede hendes 10-årige søn søndag aften.

Dagens topnyheder

Moderen til en 10-årig dreng advarer andre forældre, efter en mand søndag aften forsøgte at hive hendes søn ind i en varevogn i den sjællandske by Viby.

Det skriver BT.

- Jeg beder jer alle om at holde udkig efter denne hvide varebil. Og pas på jeres børn!, lyder moderens advarsel i facebookgruppen ’4130 Viby Sjælland’.

Kvindens søn skulle have fortalt sin mor, hvordan han på vej hjem fra tennis var blevet overfaldet af en mand, som var kommet kørende i en hvid varevogn. Manden var gået ud af bilen og havde forsøgt at hive drengen ind i den.

Men han slog fra sig og løb hjem, hvor moderen kontaktede politiet.

Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter, at de modtog en anmeldelse fra Viby mandag eftermiddag.

- Vi har fået tre anmeldelser i dag. To fra Viby og én fra Ejby. I den anden sag fra Viby kommer en 10-årig kørende på cykel, hvor en varevogn kører op på siden af ham og gasser op. Det gør ham utryg, og han cykler væk fra stedet. I det andet tilfælde er det en 11-årig dreng i Ejby, der kommer cyklende forbi en hvid varevogn, der gør ham utryg, siger vagtchef Michael From til BT.

Moderens opslag har fået næsten 300 likes og 73 kommentarer og er blevet delt knap 1.700 gange.

I starten af december måned forsøgte en mand at lokke en 12-årig dreng ind i sin bil ved Baunehøjskolen i den sjællandske by Jyllinge ved at tilbyde ham popcorn og pokémon.