Politiet mangler hjælp til at finde skovsvin: Genkender du noget på billedet?

Kristine Bugbee

399 uger siden

|

19/11/2016
112
Ukendte personer har efterladt en kæmpe bunke skrald på en skovsti i Ballerup.
Ukendte personer har efterladt en kæmpe bunke skrald på en skovsti i Ballerup.
En tilfældig forbipasserende ringede til politiet, efter at vedkommende opdagede en stor affaldsbunke i en skov i Ballerup tidligere på dagen. Nu håber politiet på at finde synderen.

Dagens topnyheder

Københavns Vestegns Politi beder på Twitter offentligheden om hjælp til at finde frem til identiteten på en eller flere personer, som har efterladt en stor bunke skrald på en skovsti i Ballerup.

- Foto af henkastet affald. Ring 114 hvis du kan hjælpe os med af finde synderen, skriver vagtchefen til billedet på det sociale medie. 

Affaldet er ifølge Ekstra Bladet blevet efterladt ved Reumerts Ege i Ballerup. Skraldebunken blev opdaget af en tilfældig forbipasserende lørdag eftermiddag, som ringede til politiet.

- Hvis nogen har set en varebil eller bil med trailer i området i løbet af i dag, vil vi meget gerne høre fra dem, siger vagtchef Thomas Christensen fra Vestegnens Politi til Ekstra Bladet.

Vagtchefen fortæller videre, at politiet vil kigge svineriet igennem i håb om at finde noget, der kan lede dem på sporet af skraldets ejermand. Thomas Christensen erkender dog, at det ikke bliver nemt. 

Af samme grund vil det være en stor hjælp, hvis offentligheden kan bidrage med tip i sagen.

Hvis du genkender noget fra skraldebunken eller har andre tip i sagen, så kan politiet kontaktes på telefon 114.