To små piger overfaldet ved højlys dag: 8-årig spyttet i hovedet og 11-årig befølt i skridtet

Foto: Shutterstock

To grove overfald på to helt unge piger fandt sted fredag i Greve. Politiet udelukker ikke, at der er tale om samme gerningsmand.

Fredag i sidste uge udspillede to meget grove overfald sig på to unge piger på henholdsvis 8 og 11 år.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Politiet modtog den første henvendelse klokken 15.23 fredag, da en mand ringede og anmeldte, at hans 11-årige datter kort forinden var blevet forulempet på et stisystemet i Greve på vej hjem fra skole.

Læs også

Slut med at glemme kortet: Nu skal dit kørekort gøres digitalt

Pigen var kommet kørende på sin cykel mellem Enghusene og Hyldebærlunden, da hun pludselig blev antastet af en yngre mand. Han skubbede hende af cyklen, så hun faldt af, hvorefter han lagde sig oven på hende og befølte hende i skridtet uden på bukserne.

Det fik pigen til at sparke og slå fra sig, hvilket fik manden til at flytte sig fra hende, hvorefter han spurgte hende, om hun var ok.

Herefter flygtede han fra stedet.

Læs også

Drama efter awardshow: Fie Laursen hasteindlagt med ambulance

Den 11-årige pige har beskrevet manden som:

  • Dansk af udseende
  • 15-20 år
  • 175-185 centimeter høj
  • Almindelig af bygning
  • Iført sorte sko og bukser, en gul hættetrøje med sorte striber på hætten
  • Medbragte en cykel

Politiet sendte efterfølgende en patrulje til stedet, der ledte i området efter en mand med det nævnte signalement - dog uden helt.

Læs også

Dansk stjerneskuespiller er blevet mor

Under en time senere modtog politiet dog en anden anmeldelse, der til dels mindede om den første hændelse. Den tikkede ind klokken 16.12, da en chokeret mor gerne ville anmelde, at hendes 8-årige datter tidligere på eftermiddagen var blevet overfaldet og spyttet på.

Pigen var kommet cyklede ved Havehusene på vej mod sin mormor, da en yngre mand pludselig cyklede op på siden af hende og hev i hendes kjole, så hun blev bremset og måtte stå af cyklen.

Læs også

Vil du købe Mascha Vangs hus? Se billederne af den charmerede villa

Herefter tog den unge mand fat i pigens nakke og spyttede hende i ansigtet.

Det fik pigen til at græde højlydt, hvilket mormoren hørte og hurtigt  ankom hen til stedet. På det tidspunkt var den unge mand dog væk igen.

Pigen beskrev manden som:

  • 18-19 år
  • Rødt/orange krøllet hår
  • Cyklende på en sort voksencykel
Læs også

27-årig bilist blev stoppet af betjent - så opdagede han, at noget var helt galt: Nu advarer politiet andre borgere

Også i dette tilfælde blev en patrulje sendt til stedet, men de fandt heller ikke frem til nogen mistænkte.

Politiet undersøger nu, om der en sammenhæng mellem de to overfald og vil i den forbindelse rigtig gerne høre fra borgere, der enten har set noget i forbindelse med overfaldet, eller hvis de har set en yngre mand, der passer på signalementet cykle rundt i området fredag eftermiddag.

Politiet kan kontaktes via telefon 114.

Læs også

Debatindlæg - Et debatindlæg skal skabe debat. Det må gerne forarge, inspirere til handling eller forandring. Jo flere, der tager stilling til et debatindlæg, jo bedre.

Normalt blodsukker - Blodsukker bliver også kaldt for blodglukose. Det beskriver mængden af sukker i blodet, og normalt blodsukker ligger mellem 4-8 millimol pr. liter (mmol/l) i løbet af en dag.

Boligydelse - Hvordan klarer du boligudgifterne, når du går på pension, eller hvis du som pensionist mister din ægtefælle? Her finder du oplysninger om boligydelse og hvem der kan søge.

 

Dagens Gossip