Sød efterlysning går landet rundt: Hvem har skrevet dette brev til tandfeen?

Emil Ryttergaard

392 uger siden

|

19/01/2017
112
Syd- og Sønderjyllands Politi gjorde et udsædvanligt fund på en rasteplads, da de ledte efter tyvekoster fra et indbrud. Nu går efterlysningen landet rundt.

Dagens topnyheder

Når politiet finder tyvkoster, efterlyser de ofte de mest mærkværdige genstande på nettet. 

Nogle får stjålet udstoppede dyr, mens tyveknægtene andre gange løber med dyre modeltog eller andre særlige genstande, som politiet ved et lykketræf finder igen, og hvor ejeren også hurtigt melder sig. 

Men Syd- og Sønderjyllands Politi har netop gjort et fund, som er lidt mere usædvanligt end normalt, på en rasteplads nær Vejen, skriver TV2 Syd

- Mælketænderne og det søde brev til tandfeen er fundet på en rasteplads ved Vejen blandt flere andre effekter, som vi tror stammer fra et indbrud, hvor tyven jo indirekte har stjålet fra tandfeen, siger vagtchef Mads Leervad Dammark fra Syd- og Sønderjyllands Politi. 

Politiet afviser på Twitter, at tandfeen skulle være involveret i tyveriet - hvis nogen skulle være i tvivl. 

Foto: Twitter

Men politiet vil stadig gerne høre fra den familie, der mangler en pose med mælkebisser, så tandfeen retmæssigt kan komme på besøg igen, hvor der eftersigende skyldes lidt penge.

Man kan kun håbe, at efterlysningen ikke trækker tænder ud, og at hele affæren ikke ender i en længere tandpine. I det mindste er efterlysningen noget mere subtil og sød, end da Viborg Kommune søgte en ny medarbejder på noget utraditionel vis.