Update: Morten er fundet

Artiklen er opdateret efter Morten ifølge Politiet nu er fundet.

UPDATE:  Den 45-årige Morten Kruse, som siden mandag morgen har været meldt savnet, er fundet. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Den efterlyste gav selv lyd fra sig omkring klokken kvart i tre onsdag eftermiddag. Han gav lyd fra sig fra omkring det område, hvor man tirsdag fandt hans bil efterladt, oplyser politiets vagtchef.

-----------------------------------------------------------------------------------------
I mandags blev den 45-årige Morten fra Silkeborg meldt savnet af Politiet. 

Morten mødte ikke op på arbejdet i mandags, hvilket undrede hans arbejdsgiver. Denne kontaktede familien, der senere tog fat i Politiet.

"Morten er ikke mødt på job her til morgen. Normalt er han en meget punktlig mand. Derfor er både arbejdsgivere og familie bekymret,« sagde Ole Vanghøj, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, til TV2 Østjylland.

I går, tirsdag, dukkede Mortens sølvfarvede Skoda Octavia op på en vigeplads på Rodelundvej vest for Ry. På trods af en større eftersøgning er det endnu ikke lykkedes at finde Morten.

"Bilen var efterladt ved et skovområde med flere søer, og vi regner med at fortsætte eftersøgningen med en helikopter, når det bliver lyst. Det vil ske i samarbejde med Sydøstjyllands Politi, da det er deres område," oplyste vagtchef Henrik Nielsen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Hvis nogen skulle have set Morten vil politiet meget gerne have et tip. Ring på 114.

Den savnede er 175-180 centimeter høj og spinkel. Han har kort sort hår og har en mørk polo t-shirt med påskriften "Jensen" og mørke arbejdsbukser med sidelommer på.

Dagens Gossip