Uopmærksomme indbrudstyve på spil i nat: Da politiet så deres sko, blev de anholdt med det samme

To 41-årige østjyder blev i nat snuppet af politiet, efter deres sko gav dem væk.

Klokken 2.35 natten til mandag modtog politiet en anmeldelse fra en kvinde, der fortalte, at to mænd listede rundt om hendes hus på Stjernevej i Randers.

Det oplyser Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Til sin skræk opdagede kvinden efterfølgende, at de to mænd også havde brækket et vindue op i hjemmet, men heldigvis var de stukket af igen, efter kvinden var blevet opmærksom på de ubudne gæster.

En patrulje blev hurtigt sendt af sted mod adressen, og på vejen derhen opdagede betjentene pludselig tre mænd, der kom gående ad Østervangsvej tæt på huset.

Læs også

Syv børn bliver fotograferet på stranden - 10 år senere spotter hun en vanvittig detalje

Politiet valgte derfor at tilbageholdt de tre mænd for at udspørge dem om deres færden, og mens de forklarede, kørte en anden patrulje hen til huset.

Hvad beboere i det østjyske dog sikkert har bemærket, så faldt der søndag sne – blandt andet over Randers. Derfor var også adressen på Stjernevej dækket af et fint lag hvidt sne, hvor betjentene meget belejligt opdagede tydelige aftryk af såler i sneen ved det opbrudte vindue.

Disse fodspor blev undersøgt, og umiddelbart efter blev de sammenlignet med de tre mænds sko, som politiet havde tilbageholdt.

Og bingo. Aftrykkene matchede de to af mændene - begge 41 år – der derfor blev anholdt og sigtet for indbrud.

De to mænd nægter dog at have været på adressen.

Læs også: Medarbejder holder øje med tætbygget mand til lagersalg: Så lægger hun pludselig mærke til, hvad han gemmer i munden

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip