Ups! Tyv fejler totalt i pinlig bummert - nu er han fanget på video

Foto: Nordjyllands Politi

​Et forsøg på at bryde ind i en hæveautomat mislykkes for en ukendt gerningsmand. Nu er han efterlyst af politiet.

Midt om natten 3. maj klokken 02.47 forsøgte en ukendt mand at bryde ind en hæveautomat - men forgæves. Nu efterlyses han i stedet af politiet.

Episoden fandt sted på Kystvejen 51 i Øster Hurup i Hadsund i Himmerland, hvor gerningsmanden med et koben forsøgte at opbryde en hæveautomat, der er indmuret i facaden.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Foto: Nordjyllands Politi

Automaten er dog sikret, så tyveri ikke er mulig, og derfor måtte den maskerede mand da også hurtigt opgive sit kriminelle forehavende.

I stedet for at tage derfra med en masse kontanter, måtte manden tomhændet tage benene på nakken - men er var det allerede for sent.

Foto: Nordjyllands Politi

Den håbefulde tyveknægt var blevet fanget af op til flere overvågningskameraer omkring hæveautomaten, hvilket har givet Nordjyllands Politi et rigtig godt udgangspunkt i bestræbelserne på at få fat på manden.

Indtil videre har politiet dog ikke kunne fastslå hans identitet, og derfor har man nu offentliggjort overvågningsbillederne, mens man beder offentligheden om hjælp.

Foto: Nordjyllands Politi

- Vores efterforskning har ikke afdækket hans identitet. Og derfor efterlyser vi ham nu med billede, lyder det fra politikommissær fra Nordjyllands Politi, Preben Møller, der opfordrer borgerne til at henvende sig med oplysninger i sagen på telefonnummer 114. 

Politiet beskriver manden som: 

  • Mand
  • Tyndt lyst skæg om munden
  • Iført sort hætte trukket op over hovedet
  • Iført mørkeblå trøje med løstsiddende hætte og løstsiddende hættesnore ved brystet – indvendigt hættefoer i farven orange. Lodret orange stribe ved venstre bryst, tynd orange stribe ved begge ærmer/skulderparti
  • Mørke handsker
  • Blålige bukser
  • Fodtøj uden hæl og lyse strømper

Du kan finde overvågningsvideoen via dette link.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip