Forside Nyheder Lækker pastaret på 15 minutter

Lækker pastaret på 15 minutter

Elastikker

Lige nu læser andre

Nogle gange skal madlavningen gå lidt tjept. Jeg elsker det italienske køkken, og her er et bud på en italiensk-inspireret pastaret, der kan laves på meget kort tid.

Her er en lækker pastaret, som tager omtrent et kvarter at lave.

Til en person skal bruge:
100-150 gram pasta
4 cherrytomater
5 grønne asparges
1 forårsløg
En håndfuld frisk basilikum
Revet parmasan
Salt og peber
Olivenolie til stegning

Sådan gør du
Sæt en gryde med vand i kog og kom pastaen i. Jeg bruger fuldkornspasta, som kræver lidt længere kogetid, men du kan også sagtens bruge alminelig pasta.

Læs også

Imens snittes forårsløget fint og aspargesene i cirka en halv centimeter store stykker. Varm en pande op med lidt olivenolie og rist forårsløg og asparges ved middelhøj varme i fem minutter. Krydr med salt og peber.

Skær cherrytomaterne over i halve og hak basilikummen fint.

Når pastaen er kogt, hældes vandet fra. Kom pastaen tilbage i gryden med lidt olivenolie. Hæld den hakkede basilikum og cherrytomaterne i. Bland ingredienserne sammen og hæld revet parmasan i en mængde efter eget ønske over.

Lad det få varmen i et par minutter. Så er retten klar til servering.

God appetit.

Se flere billeder nedenfor.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

Læs også

Fandt du artiklen spændende? Del den her Del artiklen: