Lige nu læser andre
Kødproducenten Tican fresh Meat A/S trækker et helt parti nakkefileter tilbage efter fund af salmonellabakterier.
Der er tale om produktet "Ild og Mad Havtorn marineret nakkefilet tilsat 5% lage"
Fileterne er pakket onsdaf den 7/5, og har en holdbarhedsdato indtil 19/5. De er blevet solgt i både Føtex og Bilka.
Er du i tvivl om det er de nakkefileter, du har liggende i køleskabet, så se efter stregkoden:
Læs også
2617160000000 (Føtex) og 2617170000000 (Bilka)
Hvis kødet ikke bliver helt gennemstegt, eller hvis de har haft kontakt med andre fødevarer, risikerer man at få salmonellaforgiftning.
Symptomerne på salmonellaforgiftning er bland andet diarré, kvalme, mavesmerter, opkast og feber.
Fødevarestyrelsen råder forbrugere, der har købt en pakke "Ild og Mad Havtorn marineret nakkefilet tilsat 5% lage" at kassere den, eller levere den tilbage, hvor den er købt.