Caregruppen indgiver konkursbegæring

Det jysk-fynske plejefirma Caregruppen ApS, der har udgangspunkt i Odense, Assens, Kolding, Vejle og Fredericia kommuner, har indgivet konkursbegæring.

Kolding kommune har sat gang i en nødplan for de omkring 250 ældre, der har mistet deres private hjemmehjælper, efter Caregruppen ApS fredag eftermiddag har indgivet konkursbegæring.

Caregruppen ApS har oplyst, at de fortsætter hjemmehjælp til og med mandag den 3. marts. Kolding Kommunes hjemmepleje vil herefter overtage hjælpen, indtil borgeren får valgt en ny leverandør.

Alle borgere vil hurtigst muligt blive kontaktet af Kolding kommune, men man må forudse, at blandt andet rengøringen kan blive lidt forsinket.

Medarbejdere fra Caregruppen ApS og andre, der ønsker at blive ansat i Kolding Kommunes midlertidige hjælp, kan allerede i weekenden sende deres ansøgning til [email protected]. Kolding Kommune kan ikke på nuværende tidspunkt sige, hvor mange ekstra medarbejdere, der bliver brug for.

Også omkring 221 ældre i Odense Kommune er ramt. Mandag vil alle de borgere, der hidtil har benyttet sig af Caregruppen, blive kontaktet med henblik på valg af ny leverandør. Caregruppen ApS indstiller driften i Odense fredag aften klokken 23.

For flere daglige nyheder besøg vores oversigt her.

 

Dagens Gossip