Dinero lancerer Danmarks største gratis regnskabsordbog

Det er fuldstændig umuligt for den helt almindelige iværksætter at finde rundt i de komplicerede regnskabsbegreber. Det skal være nemmere, og derfor lancerer regnskabsprogrammet Dinero nu Danmarks største gratis regnskabsordbog.

Man skal holde tungen lige i munden, hvis man skal holde styr på komplicerede og ofte intetsigende regnskabsbegreber som befordringsfradrag, momsregistrering, revisorerklæring og værdiansættelsesmetode. Faktisk kræver det bogstaveligt talt en lang uddannelse for at holde styr på begreberne. Det gør Dinero nu noget ved, de lancerer nemlig Danmarks største gratis regnskabsordbog: https://dinero.dk/ordbog/ 

- Regnskab er så komplekst et område, og vores mission i Dinero har helt fra starten været, at iværksættere skal kunne lave regnskab, uden at de skal sætte sig ind i flere hundrede uforståelige begreber. Det kan de, som det er i dag. Men med regnskabsordbogen får vores brugere et nyt, stærkt værktøj, som giver dem mulighed for at sætte sig lidt mere ind i nogle begreber, hvis de skulle have lyst til det, uden at de skal bruge tonsvis af tid på at gennemtrawle Google for at finde svaret. Faktisk er det et helt gratis værktøj, som er tilgængeligt for alle, så man behøver ikke engang at være Dinero-bruger for at bruge regnskabsordbogen, siger Martin Thorborg, som er medstifter af og adm. direktør i Dinero.

- For rigtig mange iværksættere og selvstændige er lange, bøvlede regnskabsbegreber ikke ligefrem det, som de gider at bruge deres hverdag på. Det gider jeg i hvert fald ikke selv. Derfor har vi gjort os ekstra umage for at forklare de komplekse begreber på en måde, så alle kan få noget ud at af læse med. Planen har været at lave det modsatte af en fremmeordbog, hvor vi behandler de komplekse begreber på en forståelig måde.

Stor interesse fra starten

Regnskabsordbogen har ikke været online mange dage. Alligevel har en masse besøgende allerede nu lagt vejen forbi og klikket sig ind på begreber som egenkapital, nedskrivninger og bankafstemning.

- Vi har haft rigtig mange besøgende forbi. Det er tydeligt, at en masse iværksættere og selvstændige faktisk gerne vil vide lidt mere om deres egne regnskaber og have et værktøj, hvor de kan blive klogere på regnskabsverdenen på en letforståelig måde. Vi har endnu ikke så mange læsere som Gyldendals røde ordbøger, men måske kommer vi derop en dag, siger Patrick T. Rasmussen, som er marketingdirektør i Dinero.

- I hvert fald er vores plan, at det her skal være Danmarks største regnskabsordbog. Lige nu indeholder ordbogen forklaringer på omkring 350 forskellige regnskabsbegreber. Ordbogen er ikke statisk, og vi kommer fremadrettet til at udvikle den løbende. Og hvis man mangler et begreb i ordbogen, må man meget gerne kontakte os, så vi kan få det oprettet. Målet er, at vi bliver det helt naturlige sted at søge hen, når man har et regnskabsspørgsmål. Vi har i forvejen en helt suveræn support, som man kan stille regnskabsspørgsmål hver dag fra kl. 9-22, og med regnskabsordbogen får vores brugere og alle andre interesserede bare en endnu bedre service.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip