Elon Musk er på vej til at blive verdens første billionær målt i amerikanske dollars

Foto: Shutterstock

En ny undersøgelse viser, at Elon Musk måske allerede kan runde sin første billion dollars i 2024.

Det er efterhånden de færreste, som ikke har hørt om Elon Musk. 

Manden som har skabt blandt andet Tesla og SpaceX, har udfordret Ruslands præsident til en kamp om Ukraine, har sendt en bil ud i det ydre rum og i dag har en formue, som har overhalet kendtes rigmænd som Bill Gates og Jeff Bezos' formuer.

Læs også

Mand terroriserer helt lokalsamfund: Lister rundt og prutter ind gennem folks vinduer

Den 50-årige forretningsmand har nemlig ifølge Ladbible en personlig formue på intet mindre end $263.000.000.000, eller hvad der svarer til 1.780.851.900.000 danske kroner. Altså næsten 1,8 billioner kroner. 

Han blev dermed også for nyligt den rigeste person, som nogensinde har levet, og nu har en ny undersøgelse fra approve.com spået, at han måske snart slår endnu en rekord. 

Hvis hans formue fortsætter med at vokse i samme hastighed, som den har gjort de sidste fem år, vil han nemlig formentlig blive det første menneske nogensinde til at have en formue på mere end én billion amerikanske dollars - det er 12 nuller. $1.000.000.000.000.

Et tal som næsten ikke er til at rumme, og som ville kunne blive til cirka $130 (880 kroner) til hvert eneste menneske på Jorden, hvis man delte den ud på alle små otte milliarder mennesker. 

Undersøgelsen har således vist, at rigmandens personlige formue potentielt set kan stige til "$1,38 billioner [cirka 9,3 billioner kroner] i 2024 i en alder af 52 år."

"Vi analyserede den personelige formue hos 30 af verdens rigeste mennesker [...] og målte de sidste seks års data [...]," har forskerne bag undersøgelsen forklaret og uddybet: 

"Alle data blev hevet ud d. 19. januar 2020," hvilket vil sige, at beregningerne ikke har taget højde for den nuværende krise, der er opstået på grund af krigen i Ukraine.

Forklaringen fortsætter: "Ud af disse 30 ekskluderede vi dem, som ikke havde minimum fem års data [...]. Vi beregnede derefter den gennemsnitlige årlige procentvise stigning for hver rigmand over de sidste seks år og ekstrapolerede dette for at finde de forventede data for de næste 30 år. Ud fra dette forudså vi, hvem som vil blive den første til at blive billionær og i hvilken alder."

Det viste sig altså, at Musk forventes at blive den første person i verden til at runde én billion amerikanske dollars i 2024, hvis samtlige rigmænds formuer bliver ved med at stige i samme tempo, som de i gennemsnit har gjort de sidste fem års tid.

Foto: Approve.com

Efter ham forventer undersøgelsen at indiske Gautam Adani, som er grundlægger af 'Adani Group', rammer én billion i 2025.

Den kinesiske softwareudvikler, Zhang Yiming, som blandt andet står bag videoappen TikTok, forventes at ramme det magiske tal i 2026.

I 2029 forventes franske Bernard Arnault, som blandt andet er direktør for firmaet bag Louis Vuitton, og indiske Mukesh Ambani, som er direktør for 'Reliance Industries', at ramme det høje tal.

Amazongrundlæggeren Jeff Bezos og Microsoftgrundlæggeren Bill Gates forventes 'først' at runde milepælen i henholdsvis 2030 og 2044.

Læs også

Vanvittig video viser russisk missil i ukrainers køkkenvask

 

 

Dagens Gossip