Fra kontorfællesskab til hyggeligt bindingsværkshus.

PA

377 uger siden

|

30/04/2017

Dagens topnyheder

Tilbage i januar 2016 startede det Aarhusianske search bureau Searchmind deres rejse hos kontorfællesskabet no93 på Grønnegade. Bureauet har siden begyndelsen oplevet stor udvikling, hvilket er med til, at de nu flytter i deres egne lokaler i Vestergade pr. 1. juni 2017.

Det hele startede hos kontorfællesskabet no93 i Aarhus C tilbage i januar 2016, da search bureauet slog dørene op. Siden da har Searchmind været i solid fremgang og er flyttet fra et af de mindste lokaler til nu at have inddraget flere lokaler i kontorfælleskabet. No93 har været med til at give den trygge start, og givet mulighed for nye indspark fra de andre virksomheder, der også har sin gang i huset.

  • Det der tiltaler os ved kontorfællesskabet no93 er den fleksibilitet, der er i det, som man som ny virksomhed selvfølgelig gerne vil have i de første år, når man starter op. På samme måde var det ekstremt vigtigt for os, at vi kunne have et sted, hvor vi kunne invitere vores kunder ind, fortæller Anders Bjerre, der er en af partnerne bag bureauet.

Nu er Searchmind klar til at flyve fra reden og flytter derfor den 1. juni 2017 ind i deres egne lokaler i Vestergade. De nye lokaler giver mulighed for at ansætte flere medarbejdere og afholde større arrangementer for kunder og samarbejdspartnere.

Vestergade giver nye muligheder

Med 220 kvadratmeter kommer lokalerne i Vestergade til at danne rammer for den vækst bureauet forventer for resten af 2017, hvor det er planen at tiltrække flere dygtige og innovative medarbejder.

 

  • For os er det ekstremt vigtigt, at vi beholder en central placering i Aarhus, således vi gør det eftertragtet for vores nuværende og kommende medarbejdere at de er i et pulsende miljø, hvor man mærker byens puls når man holder fri fra arbejde. I den forbindelse kan Vestergade næsten ikke danne bedre rammer fortæller Anders Bjerre.

 

For Searchmind er det vigtigt, at deres medarbejdere føler, at de nye lokaler er hyggelige, samt skaber de helt rigtige rammer for at skabe Danmarks bedste SEO og AdWords løsninger. Lokalerne bliver indrettet med nogle af tidens tendenser og kommer blandt andet til at have en ’mos-væg’, for at fuldende den indvendige charme og skabe et godt miljø, hvor indeklima og støjreduktion er vigtige elementer.

Om bureauet

Searchmind er et search bureau, der arbejder med Google i form af SEO og Google AdWords. Optimal synlighed på Google er afgørende for, at potentielle kunder kan finde de virksomheder, der afsækker deres købs behov, når de aktivt er på udkig efter deres produkter. Derfor er en af Searchminds helt stærke kompetencer at lave skræddersyede SEO-løsninger. Med andre ord, så har bureauet nogle af landets største nørder, der er klar til at gøre virksomheder og webshops mere synlige på internettet.  Bureauet er nemlig af den overbevisning, at det kræver fokus at være de bedste. Derfor laver de heller ikke hjemmesider, nyhedsmails, osv. som mange andre.

SEO handler om at blive set på nettet, og virksomheden har derfor fokus på research, analyse og implementering, så kunderne får den størst mulige udbytte af SEO indsatsen. Searchmind sikrer derfor kunderne reelle og varige resultater, samtidig med at de undgår risikoen for at deres webshop eller hjemmeside bliver nedprioriteret eller i værste tilfælde bliver fjernet fra Googles søgeresultater.

Bureauet Searchmind består lige nu af seks medarbejdere, der alle fokuserer på at levere gode og ærlige resultater, der passer til kundernes ønsker og værdier.

 

Searchmind varetager alt inden for Google universet, som du kan læse mere om på nedenstående links:

  1. https://www.searchmind.dk/google-adwords/
  2. https://www.searchmind.dk/seo/