Mad ud af huset er populært i danske virksomheder

PA

387 uger siden

|

10/02/2017

Dagens topnyheder

De fleste danske virksomheder, som skal afholde forskellige firmarelaterede arrangementer, vælger at bestille mad ud af huset i forbindelse med eksempelvis firmafester, sommerfester, julefrokoster og lignende. Dog vælgere flere og flere virksomheder samtidig også at tilbyde medarbejderne muligheden for at få en frokostordning, som gør, at virksomheden hver eneste dag får leveret lækker og velsmagende mad direkte til døren på arbejdspladsen – og det er bestemt noget, der vælger sat pris på blandt mange medarbejdere.

Mulighed for at dele omkostningen

Når en virksomhed eksempelvis vælger at bestille en frokostordning, hvor der fast hver dag vil blive leveret mad til virksomheden, er der mulighed for, at man kan dele omkostningen mellem virksomheden og de medarbejdere, som er en del af firmaet.

 

Netop dette er noget, som flere og flere virksomheden får øjnene op for, da det er med til at reducere virksomhedens omkostning til køb af frokost til medarbejderne – og samtidig gør det medarbejdernes pris for et lækkert måltid mad til frokost væsentligt mindre. Interessen for netop dette mærkes tydeligt hos flere danske firmaer, som lever af at levere mad ud af huset.

Efterspørgslen mærkes hos danske virksomheder

Den stigende efterspørgsel på mad ud af huset mærkes hos flere forskellige virksomheder, der lever af at levere mad til virksomheder – blandt andet det midtjyske firma Madmutter, som i løbet af de sidste mange år har beskæftiget sig med levering af mad ud af huset til et væld af forskellige arrangementer.

 

Virksomheden lever blandt andet af at levere frokostordninger samt mad ud af huset Viborg, Silkeborg, Randers samt øvrige større byder i området omkring Midtjylland.

 

Madmutter er et af de firmaer, som blandt andet lægger stor vægt på at give virksomhederne, der eksempelvis står og skal bestille mad ud af huset til et givent arrangement mulighed for selv at skræddersy en løsning, som passer til lige netop det behov, som virksomheden har. Dette er med til at give en rigtig god fleksibilitet, hvilket ifølge virksomhedens indehaver, Jan Mathiesen, er noget, som rigtig mange virksomheder bestemt sætter meget stor pris på.

 

Virksomheden leverer frokostordninger samt mad ud af huset til en lang række forskellige danske virksomheder – og der bliver fra virksomhedens side lagt meget stor vægt på altid at sikre, at kunderne får en god oplevelse, hvilket ifølge Jan Mathiesen fra Madmutter er en vigtig faktor for, at kunderne kommer igen.