3 gode råd til din boligsøgning

Det kan være svært at navigere rundt på markedet for lejeboliger. Særligt hvis du flytter til en ny by og med kort varsel skal finde et sted at bo. Denne artikel giver dig tre gode råde til, hvordan du griber din boligsøgning bedst an.

Tusinder af nye lejemål bliver opslået hos diverse udlejere hver eneste dag. Ved du ikke præcis, hvor du skal holde øje, så er der ikke noget at sige til det. Det kan ved første øjekast virke som en helt igennem uoverskuelig opgave at sortere i de mange muligheder og samtidig holde sig opdateret på nye lejemål flere forskellige steder. Selv om du gør dig alle tænkelige anstrengelser for at være på mærkerne, synes du måske alligevel ikke, at den helt rigtige lejebolig dukker op, og når den så endelig gør, er den for længst blevet taget af nogle andre, før du fik sat kløerne i den. 

Herunder følger et par basale, men nyttige, råd til, hvordan du kan styrker din position i jagten på en lejebolig. 

  1. Tilmeld dig en boligportal:

En boligportal samler lejemål fra flere forskellige udlejere. På den måde er du ikke tvunget til at holde øje med flere forskellige sider på samme tid. Når du opretter en profil på en boligportal, er du sikker på ikke at gå glip af noget, som du nemt ville kunne komme til, hvis du skulle tjekke flere forskellige boligudlejeres hjemmesider hver eneste dag. 

  1. Udpeg dine søgekriterier:

De fleste boligportaler tillader dig at filtrere sine emner ud fra nogle forskellige valgmuligheder som for eksempel ’boligtype’, ’størrelse’, ’antal værelser’ og ’huslejepris’. Ved at specificere din søgning mest muligt undgår du at skulle bladre dig igennem en hel horde af lejemål, som alligevel ikke er relevante for dig. 

  1. Vær hurtig på aftrækkeren:

Selv om du er sat op til at få besked om nye lejligheder, som matcher din søgekriterier, så er der ofte rigtig mange brugere om buddet på en boligportal. Hvis du støder på din drømmebolig, bør du altså ikke vente alt for længe med at tage kontakt til udlejer, for så risikerer du, at lejligheden allerede er blevet udlejet. Huskereglen må være hellere at henvende sig en gang for meget end en gang for lidt. 

Husvild er en af Danmarks største boligportaler med mere end 3.000 lejeboliger. Flere hundrede lejemål bliver slået op hver eneste uge. Det er et oplagt sted at starte din søgning efter en lejebolig.

Du kan udvide din søgning til kollegieværelser, hvis det også har din interesse. Findkollegie er en pendant til Husvild med et stort udbud af kollegieværelser overalt i Danmark. 

Boligsøgning er en tidskrævende proces, der som regel kræver et par forevisninger, før drømmeboligen er i hus. Behøver I en babysitter, som kan tage sig af jeres unger, mens I er på boligjagt, så har MinBabysitter løsningen. Find babysitter hurtigt og effektivt i jeres område. Det er sågar muligt at se, hvilken babysitter der har fået den bedste bedømmelse af brugerne på sitet.

 

Dagens Gossip