5 gode gaveideer til manden som har alt

Der er mange højtider eller mærkedage som betyder at der skal købes en gave. Det kan være i anledning af jul, fødselsdag, Fars dag, månedsdage eller til de dage hvor man giver en gave “bare fordi”.

Sponsoreret indhold

Det er hyggeligt at give gaver til dem man holder af - men det kan til gengæld være svært altid at finde på, hvad man skal købe. 

Derfor har vi samlet 5 gode gaveideer til den mand i dit liv, som fortjener at blive forkælet - om det så er din kæreste, far, bror, ven, bedstefar eller en helt anden.

1. Øl, vin eller en god flaske spiritus

Selvom man har alt, så er det de færreste som ikke kan bruge nogle lækre special-øl, en god flaske vin eller en flaske spiritus der kan tages frem ved specielle anledninger. Hvis du alligevel er forbi en specialforretning, kan du tilføje noget lækkert chokolade eller lakrids til gaven.

2. Strømper eller underbukser

Det er med al sandsynlighed noget han allerede har, men hvem kan ikke bruge et ekstra par? Et ekstra par underbukser eller strømper, betyder jo at man kan udskyde vaske-tjansen et par dage yderligere. Herre strømper kan fås i mange varianter og du kan med sikkerhed finde et par, som passer lige til ham du skal give et par til. 

3. Deodorant eller parfume

Køb en parfume eller en deodorant. Måske har han en yndlings parfume eller en deo, som han altid bruger - eller måske er han typen som godt kan lide at skifte mellem forskellige parfumer og vil blive glad for en ny en til samlingen. Du kan altid få lagt en lille prøve på parfumen ved, så han kan dufte den inden han tager den i brug. 

4. Et abonnement på et magasin

Måske er han glad for at læse - eller blot har en hobby som han godt kunne tænke sig at vide mere om? Der findes magasiner inden for mange emner - fiskeri, mad, biler, bolig eller andet. Mulighederne er mange - men du kan helt sikkert finde et som passer perfekt til ham du skal købe et til.

5. En robotstøvsuger

De fleste mænd (og mange kvinder) synes at det kunne være dejligt at bruge sin tid på alt muligt andet end rengøring. Især støvsugningen kommer man ikke udenom at skulle gøre forholdsvis jævnligt. Men det er der en løsning på! Du kan give en robotstøvsuger i gave - en gave, som de fleste helt sikkert vil sætte stor pris på!

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip