5 gode ideer til hvordan du får tiden til at gå i bilen

Nu er det snart sommerferie! Og selvom mange sikkert vælger at blive her hjemme i Danmark i år, så betyder det ikke at kør-selv-ferien behøver at blive aflyst.

Sponsoreret indhold

Der er et utal af dejlige steder at besøge i Danmark og masser af campingpladser og hoteller at bo på undervejs. Men hvad kan man bruge tiden på i bilen? 

Vi har samlet 5 gode ideer til, hvad du kan give dig til som passager i bilen, på kør-selv-ferien:

1. Læs en god bog

Hvornår er det lige du ellers skal gøre det? Der er garanteret en bestemt bog du længe har villet læse, og på vej på ferie er et godt sted at starte. Har du børn på bagsædet, kan det være sparsomt med roen til det – men så kan i måske høre en fælles lydbog eller podcast. 

2. Musikquiz

I kan også lave jeres egen musikquiz, hvor i skiftes til at sætte en sang på og så gætte på hvad kunstneren hedder og hvis i er rigtig skarpe, kan i måske også gætte hvad sangens titel er. Hvis ikke i er til musikquiz, så kan i også tage spørgsmålene fra eksempelvis et trivial pursuit spil med og bruge dem til en quiz-battle i stedet for. 

3. Mobilspil 

Der findes et hav af sjove mobilspil. Så har du bare brug for at koble af i fred og ro på køreturen, så kan du hente spil som Candy Chrush, Hay Day og Wordfeud, eller et af de hundredevis af andre mobilspil som findes – eller du kan eksempelvis også prøve at spille mobilepay casino.

4. Gætteleg

Det er en klassiker i bilen! Der er et utal af muligheder for at sammensætte lige netop den variant af gætteleg, som i synes er sjovest. Skal det være hvor i gætter dyr og der er én som skal tænke på et dyr og beskrive det for de andre? Eller skal i gætte familiemedlemmer eller kendte personer, hvor i skiftedes til at imitere en bestemt person, som de andre så skal gætte? 

5. Historiefortælling

I kan selv opdigte jeres egne historier og fortælle dem til hinanden. I kan også prøve en anden variant, og så skiftedes til at digte og fortælle. Så der er en som starter fortællingen – hvorefter den så går videre til den næste. På den måde kan i få nogle både skøre, underlige og sjove historier, som i med garanti vil grine ad.

 

Dagens Gossip