5 gode sommeraktiviteter du kan lave med børn

Inden længe melder sommerferien sig - og i år udenlandsrejsen for mange af os byttet ud med en tur i sommerhus eller sommerferie hjemme i haven.

Sponsoreret indhold

Det kan være svært at blive ved med at være kreativ og finde på sjove aktiviteter at lave med ungerne.

Derfor har vi lavet 5 forslag til sjove og hyggelige aktiviteter hele familien kan lave sammen i sommerferien. Der er både aktiviteter til når vejret viser sig fra sin bedste og værste side - og alt der imellem!

1. En tur til stranden og stenmaling 

Hvis vejret er godt, er en tur til stranden oplagt! Men selv hvis vejret ikke skulle indbyde til sandslotte og svømmeture i havet, så er der mange muligheder for andre sjove aktiviteter. I kan også samle sten, som i kan tage med hjem og male på. Så kan store som små, få brugt deres kreative evner. 

2. Puslespil og brætspil

Test familiens samarbejdsevner eller find ud af hvem som er familiens ukronede ludo-konge. Hvis den danske sommer skulle svigte en dag, så er det en oplagt mulighed for at tage en brætspilstunering eller ligge det store puslespil på 5000 brikker.

3. Vandkamp 

Hvis vejret skulle vise sig fra sin bedste side, så er der aldrig noget så sjovt som en god vandkamp! Så frem med vandballoner og de største vandpistoler i kan finde - og se så at komme ud i haven. 

4. Udforsk jeres evner på skateboard, rulleskøjter eller løbehjul

Pak jer godt ind i sikkerhedsudstyr og grib jeres løbehjul, rulleskøjter eller skateboard! Så kan i køre om kap – måske endda med nogle andre på vejen. Eller konkurrér om hvem der kan lave de sejeste tricks på skateboard. Måske kan i tage på en tur til den lokale skaterbane, hvor der er gode muligheder for at tjekke andres tricks ud og lære noget nyt – er i allerede øvet, er der gode muligheder for at udvikle sine tricks på banen.

5. Lav en forhindringsbane

Uanset vejret, er det altid en god dag til at lave en forhindringsbane! Er vejret dårligt, så kan i lave den indenfor og er det godt, så er det oplagt at lave den ude i haven. I kan bruge alt hvad i har - brug puder, stole, skamler, snor og legetøj. Kun fantasien sætter grænser for hvordan i laver jeres forhindringsbane. I kan hjælpes ad med at bygge den, og bagefter kan i lave konkurrencer og udfordre hinanden på hvem som kan gennemføre banen hurtigst.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip