5 idéer til kostumer til kostumefest

Er du blevet inviteret til en kostumefest, så du nu skal finde de helt rigtige kostumer til den festlige og sjove begivenhed?

Sponsoreret indhold

Det kan være svært at finde billige og sjove kostumer til fest, men online finder du heldigvis et hav af forskellige kostumer. Men hvilket skal du vælge? Du får her 5 sjove idéer til kostumer.  

Superhelt for en dag 

Hvem har ikke drømt om at være Superman, Batman eller Catwoman for en dag? Det kan du nu blive en hel aften. Det seje look med kappe og maske skaber også mystik – for hvem gemmer sig der inde bag masken? Det er en supersjov måde at troppe op til festlighederne på. Og måske du kan redde en anden gæst eller to. 

Eventyrlige karakterer - Stort udvalg af kostumer

Er du vild med Disneys eventyrlige univers? Hvorfor så ikke klæde dig ud som en af de mange karakterer fra de populære klassikere? Det kan enten være Snehvide, Peter Pan eller en af de mange andre velkendte figurer fra Walt Disneys univers. Husk at tage et postkasserødt æble med i en lille kurv, hvis du vil give den som troværdig Snehvide – mon nogen af de andre gæster tør tage en bid? 

Lovens lange arm - En klassiker af kostumer

Har du altid tænkt på, hvordan det ville være at være lovens lange arm? Det kan du nu prøve kræfter med en hel aften med sjov og ballade. Der findes både gennemførte politikostumer for mænd og kvinder. Glem ikke solbriller og håndjern, hvis du for alvor skal se hardcore ud og være klar til at lægge en af festens kriminelle i håndjern. Du er jo trods alt festens ordensmagt. 

Det vilde vesten 

Som barn har du sikkert leget cowboy og indianer – men det kan du også sagtens som voksen. Slip det vilde vesten løs til festen ved at klæde dig ud som enten cowboy eller indianer. Som cowboy skal du huske det lille tørklæde i halsen, en vest og en legetøjsrevolver for at gøre kostumet så autentisk som muligt. Er det i stedet indianerkostumet, du går med, så skal du have en fjer på i mere end én forstand til festen. Nemlig i en bånd i håret. 

Pirates of the party 

Du har sikkert set de populære film om Pirates of the Caribbean. Nu kan du selv blive festens Kaptajn Jack Sparrow med det karakteristiske hovedbånd, bælte og tilhørende sabel. Hvis du som mand ikke kan prale af en hårpragt som selveste Jack, kan du gøre det endnu mere livligt med en lang paryk. Glem heller ikke at gøre øjnene sorte og mystiske med en eyeliner. Med dit kostume vil du være klar til at indtage festens syv have.

Dagens Gossip