5 tips til den gode firmajulefrokost

Julen er snart over os og dette betyder, at man skal til at have planlagt firmajulefrokosten.

Dette er dog ikke nogen nem opgave, da der er mange aspekter, som skal overvejes. Nedenfor får du 5 gode råd til, hvordan du får planlagt en god firmajulefrokost.

Planlæg tidligt

Det er vigtigt, at man sørger for at planlægge julefrokosten i meget god tid, da det er et stort arbejde at planlægge en julefrokost for en hel virksomhed. Ved at planlægge tidligt og melde en dato ud til medarbejderne, sørger man også for at flest mulige kan deltage. Derudover kan det være svært at booke julefrokosten på ens foretrukne sted, hvis man ikke er ude i god tid, da der er meget rift om de gode restauranter og hoteller i juleperioden.

Find en løsning som passer alle

Når man planlægger en julefrokost for en virksomhed, så er det vigtigt, at man finder en løsning, som flest mulige vil kunne lide. En firmajulefrokost er ofte ikke en julefrokost, hvor man skal tage helt vildt mange chancer. I stedet for kan det være en ide blot at planlægge en helt almindelig julefrokost, hvor man gør den unik ved selv at skabe den gode stemning.

Hold julefrokosten ude

Julefrokosten bør helt klart holdes ude, hvis man vil være sikker på, at alle medarbejdere har overskud til at hygge sig og have det sjovt. Hvis man holder julefrokosten på kontoret, så vil nogle medarbejdere ofte være tilbøjelige til at føle, at de har et ansvar for at alt er, som det skal være. Hold din firmajulefrokost ude og er budgettet stort, så overvej om der skal være overnatning med i arrangementet.

Sørg for god mad og drikke

God mad og drikke er essentielt for en god julefrokost. Sørg for ikke at gå ned på hverken mad eller drikke og sørg for, at der er noget, som alle kan lide. Der skal selvfølgelig både være traditionel julefrokostmad, men husk på, at ikke alle bryder sig om denne slags mad, hvorfor det også er en god ide at have nogle salater og lidt mindre fed mad med på menuen også.

God underholdning

Underholdning er en rigtig god ide, hvis man vil opnå den bedst mulige stemning i selskabet. Ofte vil man hyre en form for entertainer som underholdning til sin firmajulefrokost, men andre muligheder er helt klart også værd at overveje. Det er vigtigt, at underholdningen finder sted på det rette tidspunkt, så man får maksimalt udbytte af underholdningen. Man kan for eksempel vælge at starte med underholdningen, så man på denne måde har skabt en god stemning fra starten af. Alternativt er det et godt tidspunkt at placere underholdningen mellem hovedret og dessert.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip