Apple har leveret siden 1976: Gør det igen med den nye iPhone SE 2020

For langt de fleste er Apple en velkendt gigant, når det kommer til innovative og intelligente former for teknologiske produkter. Og siden 1976, hvor Apple blev grundlagt, har de forsynet os med et væld af nytænkende løsninger.

Sponsoreret indhold

Det har blandt andet resulteret i den nye iPhone SE 2020, der muligvis kan gå hen og blive årets helt store nyhed. For her får du en masse gode features og et stærkt design til en helt ny pris. 

I denne artikel fortæller vi dig mere om den nye iPhone SE, som er stærk på både pris, design, kvalitet og hastighed. Og mon ikke du bliver fristet til at kigge lidt nærmere på, hvordan du får fingrene i den?

En iPhone spækket med alt, du har brug for

Den nye iPhone SE er et fund til prisen, men denne vender vi tilbage til lidt senere. Først skal vi kigge lidt nærmere på, hvad den nye model egentlig kan. For ud over et 12 MP vidvinkelkamera og 4K-videoopløsning rummer den også meget andet godt. 

Modellen er udstyret med den avancerede A13 bionic-chip, der også sidder i Apples absolut topmodel, iPhone 11 Pro. Dermed er du garanteret en lynhurtig forbindelse, og du får også Wifi 6-teknologi i din iPhone SE 2020. Derudover er der mulighed for trådløs opladning og hurtigopladning, hvor sidstnævnte forsyner dig med hele 50 % mere strøm på blot 30 minutter. 

Samtidig er den udstyret med iOS 13, der er det bedste styresystem fra Apple til dato, og hvor der er lagt vægt på at bibeholde kernefunktionerne. Det giver dig flere værktøjer i dit kamera, flere funktioner, såsom Apple Pay, og en ny mørk-funktion, der gør skærmen behagelig med sine mørke toner. 

Hvad er iPhone SE 2020s pris?

Det helt særlige og suveræne ved iPhone SE 2020 er den stærke pris, som den kommer på markedet til. Her skal du ikke længere betale op mod 10.000 kroner for din iPhone, men du slipper afsted med at betale fra 3.700 kroner. Prisen afhænger af, om du vælger at købe din iPhone SE med eller uden abonnement. 

Når du køber den uden abonnement, får du udelukkende telefonen, og her betaler du typisk den fulde pris. Det giver dig mulighed for at indsætte dit gamle SIM-kort og anvende dit nuværende abonnement. Vælger du i stedet at købe den med abonnement, kan det give dig en endnu bedre pris. Her kan teleudbydere give dig en rabat, hvor du får et inkluderet abonnement med i prisen. 

Forudbestil iPhone SE

Det er dog ikke nemt at få fingrene i iPhone SE, for der er allerede mange andre, der har fået øjnene op for den nye model. Den officielle release-dato var den 24. april i år, men grundet forskydninger af levering er det kun muligt at forudbestille din iPhone SE. Til gengæld gælder det om at skrive sig op hurtigst muligt, så du ligger længst fremme på ventelisten. Dette kan du typisk gøre hos forskellige teleudbydere, der sælger iPhone SE – og mon ikke ventetiden snart er ovre.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip