Bestil årets julefrokost i Esbjerg allerede nu

Er man ude i god tid, er mulighederne mange, men hvor finder man så lige netop de lokaler, der kan danne rammerne for den bedste aften?

Årets firmajulefrokost er en tilbagevendende begivenhed i rigtig mange virksomheder, og for alle virksomheder, store som små, handler det ofte om at finde de helt rette lokaler til årets julefrokost - lokaler, der både kan huse alle virksomhedens medarbejdere og som kan være med til at give medarbejderne den helt uforglemmelige aften, som de fortjener, for det arbejde de har udført gennem det forgangne år.

Julefrokost Esbjerg

Skal man finde frem til festlokaler i Esbjerg, hvor det er muligt at afholde årets firmajulefrokost, er der et hav af muligheder, men ønsker I at finde festlokaler der er lidt ud over det sædvanlige, og hvor der samtidig er mulighed for, at huse selv et meget stort antal medarbejdere, stiller EfB (Esbjerg forenede Boldklubber) blandt andet nogle af deres lokaler til rådighed, så I kan få en helt særlig oplevelse til årets firmajulefrokost. 

Et af de lokaler, der bliver stillet til rådighed, er den store Carlsberg Lounge i Blue Water Arena. Dette lokale er helt specielt, da der her medfølger en imponerende udsigt over den store arena - en oplevelse, det ikke er alle, der ellers ville få. At opleve denne helt særlige udsigt, vil uden tvivl bidrage til at give medarbejderne en helt særlig aften. Dette i kombination med en hyggelig og festlig julefrokost med kollegerne, kan det kun blive en god aften.  

Lokalet har gode faciliteter og kan huse helt op til 400 personer, hvilket gør det til et oplagt lokale til den store virksomhed, med mange medarbejdere. 

Er virksomheden eller deltagerantallet knap så stort, kan man med fordel også afholde sin firmajulefrokost i EfB caféen. Her kan der være op til 100 personer i de hyggelige rammer. Fælles for lokalerne er, at EfB til alle julefrokoster, uanset lokale, gør deres til at sørge for, at virksomhederne får den bedste julefrokost.

EfB gør det nemt for jer

Hvert år sammensætter EfB en helt særlig julemenu, naturligvis med alt hvad der hører sig til. Yderligere sørger de for at sammensætte et program for aftenen, så alle er klar over, hvad der skal ske hvornår, og blot kan nyde aftenen. 

Programmet for årets julefrokoster omfatter blandt andet, at der vil være musik, både under maden og efterfølgende, og ved aftenens afslutning, sørger EfB sågar også for gratis busser til Esbjerg centrum, så festlighederne kan fortsætte, for de der ikke er klar til at tage hjem. 

EfB sørger for at gøre alting klar til jer, hjælpe jer gennem aftenen og tager sig naturligvis også af den efterfølgende oprydning. 

Med plads til alle, i de flotte og anderledes lokaler, der indbyder til en hyggelig aften, skal medarbejderne blot medbringe det gode humør og hygge sig i hinandens selskab - så klarer EfB resten. 

På EfB’s hjemmeside, https://www.efb.dk/julefrokost/, kan I læse mere og finde menuen og det fulde program for dette års julefrokoster, og ligeledes har I mulighed for at bestille årets firmajulefrokost via linket.

 

Dagens Gossip