Bookmakernes dom: Kan Wozniacki forsvare Australian Open-titlen?

Foto: Shutterstock

Caroline Wozniacki skrev tennishistorie, da det lykkedes hende at slå Simona Halep i Australian Open-finalen i 2018 og dermed tage den første danske Grand Slam-titel i single nogensinde.

Kan Miss Sunshine følge op på det foreløbige karrierehøjdepunkt og forsvare den flotte titel ved AO19?

Bookmakerne tror, at Serena Williams vinder

Den 37-årige amerikanske tennislegende, Serena Williams, er bookmakernes bedste bud på en vinder af Australian Open. Amerikaneren gjorde et opsigtsvækkende comeback fra graviditet i sidste sæson, og selvom spillet til tider var lidt rustent, rakte indsatsen altså til finaler ved både Wimbledon og US Open. Nu må endnu mere rust være banket af, og da skal Serena Williams havde fine muligheder for at triumfere ved årets første Grand Slam-turnering, som hun senest gjorde det i 2017. Serena Williams har vundet Australian Open-turneringen hele syv gange tidligere, så hun ved, hvad det drejer sig om.

Serena Williams giver odds 5,50 i skrivende stund som vinder af turneringen.

Bookmakerne er skeptiske omkring Caroline Wozniackis chancer

Ifølge bookmakerne er den forsvarende mester, Caroline Wozniacki, ikke blandt de fem mest oplagte vinderbud i 2019. Både Serena Williams, Simona Halep, Angelique Kerber, Naomi Osaka og Elina Svitolina anses pt. for at være mere sandsynlige Grand Slam-vindere i januar måned.

Caroline Wozniacki sluttede sæsonen med en del skadesproblemer, og selvom hun præsterede hæderligt ved sæsonfinalerne i Singapore, var det ikke uden smerter. Pausen har helt sikkert gjort danskeren godt, men spørgsmålet er, om hun har fået løst alle sine fysiske udfordringer, så hun er klar til at toppræstere i to hårde uger fra d. 14. til d. 27. januar. Det ER ved Australian Open, at danskeren har sin højeste Grand Slam-vinderprocent, men timingen for 2019-udgaven er måske ikke ideel, set fra et Sunshine-fysisk perspektiv.

Caroline Wozniacki giver i skrivende stund odds 15, hvis hun forsvarer sin titel.

Konklusion: Wozzy kan ikke afvises

Mens Caroline Wozniacki ikke er bookmakernes mest oplagte vinderbud, afspejler odds 15 trods alt, at man ikke tør afvise danskeren. Med en placering i feltet lige uden for topfavoritterne er der lagt op til, at danskeren kan gå dybt i Melbourne – særligt hvis lodtrækningen flasker sig. Caroline Wozniacki skal helst undgå at rende ind i Serena Williams, som hun har tabt til i 10 af 11 kampe, og Elina Svitolina, som hun kun har slået i 1 af 5 kampe, er heller ikke nogen drømmemodstander. Til gengæld er det traditionelt gået godt i duellen med den aktuelle verdensetter Simona Halep (5 sejre til danskeren i 7 kampe), så kom bare med hende.

Hvem vinder Australian Open 2019? Se oddsene

Herunder kan du se oddsene på de 10 største titelkandidater:

Serena Williams (odds 5,50 – Nordicbet)

Simona Halep (odds 10,00 – Nordicbet)

Naomi Osaka (odds 10,00 – LeoVegas)

Angelique Kerber (odds 12,00 – Bethard)

Elina Svitolina (odds 13,00 – Bethard)

Caroline Wozniacki (odds 15,00 – LeoVegas)

Aryna Sabalenka (odds 15,00 – Bethard)

Sloane Stephens (odds 15,00 – LeoVegas)

Garbine Muguruza (odds 18,00 – LeoVegas)

Karolina Pliskova (odds 18,00 – LeoVegas)

Oddsene i artiklen er senest opdateret d. 20. december kl. 08:10.

P.S. Du kan streame tennis hele sæsonen lang hos bookmakerne.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip