Dansk tele udfordrer har vind i sejlene

Sponsoreret indhold

I en branche, hvor konkurrencen nok er på sit højeste og priserne de laveste nogensinde, skuler de fleste teleselskaber mod den danske virksomhed Duka. Duka har kunnet navigere i det ellers meget trængte marked, og ligefrem lavet et så billigt mobilabonnement, at de færreste konkurrenter kan være med. 

Duka har nemlig ikke kun fokuseret på at lave det billigste mobilabonnement, men også på at gøre deres nye billige mobilabonnement til en positiv oplevelse – fra bestilling af abonnementet til brugen af det. 

Meget mere end det billigste mobilabonnement

Danskerne forbrug, forventninger og krav til danske mobilselskaber stiger år efter år. Det er ikke længere nok at have et billigt mobilabonnement. Nej, du skal kunne tilbyde noget mere. Hos Duka er det ”mere” de vilkår, du er under, og den kundeservice, du modtager. Ikke nok med, at du får fri tale, fri SMS/MMS og enten 10, 20 eller 50 GB data, som alt sammen frit kan benyttes i hele EU fra 99 kr./md., du får også en direkte linje til muligvis Danmarks (i hvert fald markedets) bedste kundeservice. 

I over 10 år har Dukas kernevirksomhed nemlig været dens kundeservice. Efter mange år med computerhjælp til private, valgte Duka at overføre deres ekstraordinære kundeservice videre til deres nyopstartede teleafdeling – og med stor succes. Duka er to år i træk blevet kåret ”bedst-i-test” af Forbrugerrådet TÆNK, mens de også har fået stor opmærksomhed fra sammenligningsider som mobilpriser.dk og mobilabonnement.dk, hvor Duka altid er fremhævet som det billigste på markedet.

Billigt telefonabonnement uden dikkedarer

Mange danskere har nok selv oplevet at blive fanget i mobilabonnementer med lange bindingsperioder eller pludselig får en stor merforbrugsregning, som man ikke havde forudset. Det vil du ikke opleve ved Duka. Ved dem er der hverken binding, oprettelsesgebyrer eller EU-roaming takster. Med andre ord er den pris du ser, den pris du betaler. Og deres fremragende vilkår er også noget, som de fleste af Dukas kunder har bemærket. Med over 80% af deres kunder, som giver 5/5 stjerner på trustpilot.dk er det da også tydeligt, at den sublime service, det billige mobilabonnement og de gode vilkår gør Duka til et mobilselskab, som de fleste vil kunne lide. 

Når du bestiller et billigt mobilabonnement hos Duka, skal du ikke bekymre dig om alt det praktiske i forbindelse med nummerflytning, oprettelse af nyt nummer eller forsendelsesomkostninger af SIM-kort. Duka tager sig nemlig af det hele – helt kvit og frit. Skal du have flyttet dit nummer, giver du blot Duka besked om, hvornår du gerne vil have dit nummer flyttet og de tager sig af resten. De opsiger dit gamle mobilabonnement, flytter dit nummer over til dem og sørger selvfølgelig for, at det virker på den aftalte dato.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip