Danske kvinder er vilde med træ-dildoer

De senere år er danske kvinder blevet meget mere opmærksomme på, hvad de putter i kroppen - og det gælder altså ikke kun med hensyn til mad.
Sådan lyder det fra sexolog Maj Wismann i en pressemeddelelse.

Kunstneren Iris Trstenjak står bag unik dildo-kollektion udført i træ. Ifølge sexolog Maj Wismann går trædildoerne rigtig godt i spænd med den moderne, danske forbrugers ønsker og behov.

Hun kalder det en naturlig udvikling, at danskerne nu også kan købe dildoer fremstillet i træ.

- Erotisk legetøj som vibratorer og dildoer er efterhånden blevet en ganske almindelig del af mange danskeres hverdag - og efterhånden som det frække udstyr er kommet frem i lyset, er de krav, vi stiller til produkterne, steget, fortæller Maj Wismann - og fortsætter:

- Det er en tydelig tendens, at danskerne kun bliver mere og mere opmærksomme på, at deres sexlegetøj også skal være af god kvalitet. Her ser vi så også en stigning i interessen for økologisk produceret sexlegetøj.

Håndlavet og uden ftalater

Direktøren hos den erotiske webshop Alor.dk, Sasa Kovacevic, kan i høj grad nikke genkendende til udviklingen, som også er baggrunden for, at webshoppen nu, som en af de første i Danmark, er begyndt at forhandle dildoer fremstillet i træ.

- I samarbejde med kunstneren Iris Trstenjak ønsker vi at give danskerne mulighed for at kunne udforske deres sexliv med frækt og pirrende legetøj, uden at skulle bekymre sig om sikkerheden. Disse unikke og bæredygtige produkter passer perfekt ind i den vision, siger Sasa Kovacevic.

Træ-dildoerne er fremstillet i hånden - i 100 procent naturlige materialer. Hvert stykke legetøj er således unikt, samtidigt med, at produktet er fuldstændigt sikkert at bruge.
Derudover kan hver eneste model erhverves i otte forskellige træsorter.

- Selv om regeringen nu har fjernet forbuddet mod ftalater, ved vi, at kunderne efterspørger naturlige produkter - og vi kan allerede konstatere, at trædildoerne er kommet for at blive, slutter Sasa Kovacevic.