Danskerne vil have designmøbler

I supermarkederne bliver discountprodukterne mere og mere populære samtidig med, at der bliver solgt flere og flere økologiske produkter.

Det tyder altså på, at forbrugerne enten vil have nogle rigtig billige varer eller nogle gode kvalitetsprodukter. De varer, som ligger imellem dette får sværere ved at overleve. Det samme gælder indenfor møbler. Billige møbler som Ikea er populært samtidig med at designmøbler bliver mere og mere populært. Det tyder på, at danskerne er ved at få en mere miljøbevidst holdning til deres møbler. Det er bedre at købe noget, som holder bedre og derfor ikke skal skiftes ud i løbet af et par år. 

Én ting er det miljøbevidste valg, en anden ting er i forhold til design og mode. De klassiske designmøbler går ikke af mode om 2 år, hvor industrien har fundet på noget nyt. Med et designmøbel har du et møbel, som passer ind i dit hjem altid. Derudover er det møbler af god kvalitet, som kan holde til lidt af hvert. Det er desuden produkter, som du altid kan sælge igen og få penge for, hvis du gerne vil have noget nyt. 

Internationalt design

Imens dansk design hitter stort i udlandet, så vil danskerne gerne både have internationale- samt danske design klassikere. Dette gælder både møbler, brugskunst og belysning. En af de førende butikker i Danmark er TrendBazaar, som ligger på Midtfyn. De har et af Danmarks største udvalg af både internationale design samt danske klassikere. De kan ses på deres udstilling på Fyn, som er på over 5000m2. Det er også muligt blot at bestille varerne fra deres hjemmeside. Du kan besøge deres hjemmeside her

Når man sælger produkterne fra de store brands både internationale og danske, så er det vigtigt, at hjemmesiden kører lynhurtigt og optimalt. Derfor har Bondtofte og Co. hjulpet TrendBazaar med et hurtigere website, med hosting. Du kan læse mere om website hosting her.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip