Danskerne vil have grænsehandelspriser på vin og andet uden at forlade hjemmet

For mange danskere har det længe været en god, fast rutine at køre til grænsen, når der skal handles stort ind. Det er selvfølgelig ikke noget, som kan betale sig for alle danskere.

Sponsoreret artikel

Det er primært jyderne, som ikke bor så langt fra grænsen, der benytter sig af denne mulighed. Det er også en populær ting at gøre, når man kører over grænsen mellem Danmark og Tyskland på vej hjem fra ferie. 

Faktisk siger statistikken, at omkring halvdelen af de danske husstande er forbi grænsehandlen én gang om året. Mange er forbi endnu flere gange, og der er da god grund til, at grænsehandlen oplever så stor popularitet. Det er nemlig billigt. 

Alkohol, slik og drikkevarer

Ved grænsen kan man få stort set alt inden for mad, drikkevarer, alkohol og andet godt. Jo mere man køber, jo billigere bliver det. At priserne kan være så gode, skyldes for eksempel, at man ikke betaler pant for dåser og flasker i Tyskland.

Det er meget forskelligt, hvad folk går efter, når de tager over grænsen for at handle ind. Men fælles for dem alle er, at de går efter de gode tilbud – og det har de indtil videre gerne villet rejse langt for.

Grænsehandel online er den nye spiller på markedet

For inden for de seneste år er der kommet en stærk konkurrent til den konventionelle grænsehandel. Dette er internetsider, hvor man kan købe varer til samme gode priser, som når man er i butikker i Tyskland. 

Den helt store fordel ved dette er selvfølgelig, at man slipper for den lange tur til grænsen. Dette sparer en for en masse tid, men det sparer også en for benzin – og dermed sparer man faktisk endnu flere penge på denne måde.

Handl ind hjemme fra sofaen

Det er næsten for godt til at vær sandt, men det er det ikke desto mindre. Grænsehandel online er et helt nyt og super smart koncept, som flere og flere danskere efterhånden er begyndt at gribe. Det betyder, at man nu kan handle alle de gode ting, man godt kan lide, mens man sider solidt plantet i sofaen. 

Men kan man så også få alle de ting, man normalt kan få hos grænsehandlen? Det er ikke altid, at de online hjemmesider har et lige så bredt udvalg af varer, som de fysiske butikker. Til gengæld er der flere hjemmesider, som man kan vælge mellem. En af de absolut bedste er Netpris.dk.  

Handl vin ind til festen

Skal man holde en større fest, og vil man gerne have vin til alle gæsterne, så kan man udnytte muligheden for at købe lækre sager som vin, rødvin, hvidvin samt rosévine på tilbud i de danske online grænseshops. 

Når det drejer sig om så store indkøb, så er der virkelig penge at spare. Det betyder, at man kan købe bedre vin til sin fest, end man måske ellers ville kunne gøre. Og så er der lagt i kakkelovnen til en enormt hyggelig fest.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip