De bedste gaveidéer til den kropsbevidste mand

webmaster

324 uger siden

|

01/04/2018

Dagens topnyheder

Mænd er generelt en svær størrelse at købe gaver til. Men det kan være lidt nemmere, hvis din mand, kæreste, ven eller bror er bevidst om sin krop. På den måde kan du købe gaver, der henvender sig hans krop frem for bare et par sokker eller underbukser.

Og i Danmark er generelt blevet mere bevidste om vores kroppe – derfor er mænd også blevet mere opmærksomme på, hvordan de ser ud, både med og uden tøj på. Derfor findes der også mange muligheder for at dyrke sin krop og handle materielle ting til at dyrke kroppen. Både når det handler om fysikken, når den skal føles godt, og vi bare skal se godt ud. 

Til udseendet 

Gaver til manden, der gerne vil se godt ud, når han går ud i byen, kan stikke i mange forskellige retninger. For eksempel kan du jo starte med, hvis han ikke allerede har et, at købe et jakkesæt til ham. Hvis det er den rigtige størrelse og har den rigtige form, kan det se rigtig godt ud. Samtidig føler en mand sig i et jakkesæt bare lidt mere cool og business, end når han går rundt i et bar joggingbukser.

Udover tøjet kan du også købe ting, der får ham til at føle sig lidt lækrere. Det kan være en tur til en rigtig barber, hvor han kan få trimmet skægget. Og hvis han har skæg, kan du i forlængelse heraf købe en olie til det. I samme genre er også cremer eller lignende, så han kan få en blød og lækker hud – både i ansigtet og på kroppen. 

Er han til den slags, kan du også købe en ny parfume til ham. Sørg for at du kan lide duften af den, før du køber den. Det gælder uanset, om den er til din kæreste, far eller ven. Hvis du kan lide den, kan han nok også.  

Dyrk kroppen

Er han kropsbevidst i den forstand, at han gerne vil smide et par kilo eller bare se lidt lækrere ud uden tøj, kan du hjælpe ham godt på vej med et par gaver i den retning. Det kunne for eksempel være en romaskine, som Kevin Spacey giver den gas med i House of Cards. Men sådan én får man både trænet konditionstræning, man forbrænder nogle kalorier og samtidig får man stærkere muskler. Alt i alt en god måde at få gang i forbrændingen og træningen på lige hjemme på stuegulvet.

Andre gaveidéer kunne være et par håndvægte, så han kan få trænet overarmene eller måske et gavekort til et crossfitcenter. Vil du gerne hjælpe ham på vej ellers, kan du købe et gavekort til et fitnesscenter eller lignende. Men denne vej er lidt farlig at gå, for det kræver, at I har talt om, at han gerne vil se bedre ud. Hvis du som veninde eller kæreste uopfordret giver ham et par håndvægte eller en prøvetime til et spinninghold, så kan det godt være, at han bliver lidt fornærmet. Sørg derfor kun at købe den slags gaver, hvis han ønsker det.